PolupansionBazenSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaSefKablovska TV

Hotel Ilio Mare, Tasos-Skala Prinos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/tasos-i-kavala-letovanje-2016  ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA NA TASOSU!

OPIS HOTELA

www.iliomare.gr

Lokacija: Hotel je smešten na plaži Dassilio, u Skali Prinos. Od mesta Prinos hotel je udaljen oko 1 km, a od najbližeg aerodroma oko 18 km.

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj Dassilo plaži, koja je nagrađena plavom zastavom zbog kristalno čistog tirkiznog mora.

Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa recepcijom, ostavom za prtljag, spoljašnjim bazenom, dečijim bazenom, Atrium glavnim barom, The Palms barom na bazenu, Amos barom na plaži, Polixeni glavnim restoranom, Lagoon a la carte restoranom, Anemos restoranom na plaži, bioskopom, teretanom, fitness salom, teniskim terenom, terenom za odbojku na pesku, ronjenjem, jahanjem, wellness-om, masažom, manikirom, frizerskim salonom, aerobikom, yogom, mini marketom, prodavnicom suvenira, dadiljom, mini klubom, konferencijskim centrom (kapaciteta do 500 osoba), parkingom, uslugom pranja veša, iznajmljivanjem vozila, iznajmljivanjem bicikala, bežičnim internetom i internet kutkom, kao i organizacijom venčanja.

Sobe: U hotelu postoje više vrsta komfornih soba dizajniranih u kombinaciji elegancije i moderne arhitekture. To su: honeymoon suites (namenjeni za 2 odrasle osobe i 2 deteta), porodični suites (tip A: sastoji se iz spavaće i dnevne sobe odvojene kliznim vratima, površine 55 m² i tip B: sastoji se iz 2 spavaće sobe odvojene kliznim vratima i 2 kupatila, namenjeni za maximum 3 odrasle osobe i 1 dete, površine 40 m²), deluxe suites (namenjeni za 2 odrasle osobe i 2 deteta, površine 45 m²), junior suites (namenjeni za 3 odrasle osobe i 1 dete, površine 30-35 m²), dvokrevetne sobe s pogledom na more (namenjene za 2 odrasle osobe i 1 dete, površine 28 m²) i dvokrevetne classic sobe (namenjene za 2 odrasle osobe i 1 dete, površine 22 m²).

Svaka soba ima mini bar, telefon, SAT TV, radio/CD player, klima uređaj, sef, fen za sušenje kose, verandu ili balkon.

Usluga: Polupansion – doručak i večera na bazi švedskog stola.

Napomena: Preporuka za sve goste koji žele da uživaju u luksuznom hotelu, dobitniku mnogobrojnih nagrada među hotelijerima, smeštenom u divnom okruženju botaničke bašte i vodopada.

Ukratko o Skali Prinos

Selo Prinos se nalazi 17 km jugozapadno od Limenasa (grad Tasos) i postalo je poznato nakon što je pronađena nafta u blizini. Prinos je najveće selo u zapadnom delu Tasosa i ekonomski najjače. Gusto je naseljeno i predstavlja trgovački i kulturni centar ovog dela ostrva.

Područje nazvano Prinos obuhvata sela Prinos, Mikros i Megalos Prinos (Kazaviti) te drugu po značaju luku Tasosa, Skala Prinos. Prinos se nalazi u planinskom području dok je Skala Prinos na obali i odatle polazi trajekt i hidrogliser do Kavale i luke Nea Peramos (Elefteres). Luka je od Prinosa udaljena oko 2 km. Pročitajte još o Skali Prinos na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/prinos-i-skala-prinos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • NAPOMENE

Detaljno uputstvo za korišćenje sistema:

– Ako već imate konkretan hotel koji Vas interesuje, onda u polje Find hotel by name unesite naziv željenog hotela. Kada Vam sistem prikaže hotel, odaberite ga klikom na kvadratić sa leve strane. Ako ne znate naziv hotela, u levom polju klikom na kvadratić birate željenu regiju ( Kasandra, Sitonija, Tasos, itd ). Sistem Vam u
polju hotela izlista sve hotele za željenu destinaciju i opet klikom na kvadratić sa leve strane birate željeni hotel.

– U polju Arrival dates from birate najraniji datum kada želite da počne Vaš aranžman, a u polju Arrival dates to birate najkasniji datum početka Vašeg aranžmana.

– U polja Adults / children unosite broj odraslih osoba i broj dece. Kada unesete broj dece otvoriće Vam se polje u koje treba da unesete godine dece u trenutku početka korišćenja aranžmana (za dete od 3 i po godine, unosite broj 3).

– U polju Nights izaberite broj noćenja koji želite klikom na kvadratić levo od broja noćenja.

– U polje Meal unesite vrstu usluge koju želite ili ostavite prazno kako bi Vam sistem dao različite ponude.

– Kada kliknete na dugme Tour search sistem će Vam izlistati ponude.

– Cene koje se pojave su za zadati period boravka, za traženu uslugu (NE PO OSOBI, VEĆ ZA ZADATI BROJ PUTNIKA)!

– Da biste pogledali detaljne opise hotela, fotografije i sadržaj dovoljno je da kliknete na naziv hotela i otvoriće Vam se novi prozor sa svim potrebnim informacijama.

– Da biste izvršili rezervaciju, potrebno je da kontaktirate agenciju!

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

NAPOMENE:

– Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Ukoliko nije cenovno odvojeno, kod hotelskih rezervacija se ne garantuje:

– Spratnost.

– Pogled.

– Raspored i struktura kreveta.

– Deo kompleksa (ukoliko se isti sastoji od više jedinica).

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova