Vila Vera Lili, Limenas - Tasos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/tasos-i-kavala-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA TASOSU!

OPIS VILE

Vila VERA LILI se nalazi u glavnom gradu ostrva Tasos Limenas. Ova prelepa vila Vera Lili u svom sastavu poseduje prelepo dvorište, kao i bazen. U okviru bazena je i Pool Bar u kome gosti mogu da se osveže. Najbliža organizovana plaža se nalazi od vile je na oko 350m, dok je šetalište udaljeno takođe 300m, a strogi centar grada je na oko 700m. Najbliži Supermarket je udaljen 30m od vile, dok su u neposrednoj blizini pekare, kafići, restorani, suvenirnice.

Smeštajni kapaciteti poseduju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, fen, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu) i sef (uz doplatu). Postoji mogućnost da se, po potrebi, u apartman ubaci krevetac za bebe (na upit). Gosti imaju mogućnost uplate doručka (uz doplatu), uz obaveznu proveru raspoloživosti i prijavu u agenciji.

DVOKREVETNI APARTMANI: Dvokrevetni apartmani se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i terase. Spavaća soba u svom sastavu poseduje francuski krevet za dve osobe, dva noćna stočića, stolom sa ogledalom, ormar, klima uređaj, TV. Iz spavaće sobe se izlazi na lepu terasu koji ima pogled na prelepo dvorište. Dnevni boravak se sastoji od stola sa dve stolice i kuhinje sa rešoom sa dve ringle, frizider i posuđe za dve osobe, Kupatilo je sa tuš kabinom.
TROKREVETNI APARTMANI: Trokrevetni apartmani se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i terase. Spavaća soba u svom sastavu poseduje francuski krevet za dve osobe, dva noćna stočića, stolom sa ogledalom, ormar, klima uređaj, TV. Iz spavaće sobe se izlazi na lepu terasu koji ima pogled na prelepo dvorište. Dnevni boravak se sastoji od kreveta za jednu osobu, stola sa tri stolice i kuhinje sa rešoom sa dve ringle, frizider i posuđe za tri osobe, Kupatilo je sa tuš kabinom.
ČETVOKREVETNI APARTMANI 1/3+1: Četvokrevetni apartman 1/3+1 se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i terase. Spavaća soba u svom sastavu poseduje francuski krevet za dve osobe, dva noćna stočića, stolom sa ogledalom, ormar, klima uređaj, TV. Iz spavaće sobe se izlazi na lepu terasu koji ima pogled na prelepo dvorište. Dnevni boravak se sastoji od stola sa četiri stolice i kuhinje sa rešoom sa dve ringle, frizider i posuđe za četiri osobe, Kupatilo je sa tuš kabinom.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Limenasu

Limenas (grad Tasos, Λιμένας) je glavni grad i glavna luka Tasosa u kome živi nešto više od 3.000 stanovnika (oprečni su podaci i cifra se kreće od 2-4 hiljade). Smešten je na severnoj strani ostrva, u uvali između rtova Evreokastro i Pahi. Okružen je slikovitim plažama i prelepom prirodom. Nazvan je Limenas da bi se ime razlikovalo od imena ostrva pa ga i dan danas stanovnici zovu tako. S porastom turizma mesto se sve češće zove Tasos i na skoro svim putokazima videćete samo ime Tasos.

Nalazi se na mestu starog grada Tasosa, zapadno od ruševina Limenasa koji postoji od 4. veka pre Hrista. Limenas se turistički ubrzano razvija, uglavnom zbog svog arheološkog bogatstva i prirodne lepote područja (ovo je jedno od retkih područja na ostrvu koje je ostalo netaknuto u velikim požarima iz 1985., 1989. i 1993. kada je izgorelo celo ostrvo). Mrlja koja kvari ove prirodne lepote područja su kamenolomi iz kojih se transportuje mermer poznat širom sveta. Pročitajte još o Limenasu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/limenas-grad-tasos

  • CENOVNIK 1
  • CENOVNIK 2
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene po osobi za najam studija/apartmana na 10 noćenja

– termini označeni * čine paket aranžman (prevoz + smeštaj) i nemaju umanjenje za sopstveni prevoz

-U smeštajnoj jedinici svaki putnik sa navršene 4god. i više mora imati svoj ležaj (standardni ili pomoćni); Samo deca mlađa od 4 godine mogu boraviti bez ležaja u smeštajnoj jedinici

* GRATIS PREVOZ ZA JEDNO ILI DVOJE DECE, U PRATNJI DVE PUNOPLATIVE OSOBE!

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

– Najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
– Samo za paket aranžmane – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
– Usluge licenciranog pratioca grupe
– Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
– Troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma
– Povratna karta za trajekt 10 € (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)
– Boravišna taksa 0.5eur/dan u apartmanima svih kategorija
– Međunarodno zdravstveno osiguranje
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

POPUSTI:

Deca u pratnji dve punoplative osobe:

• od 0 – 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
• osobe na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju cenu autobuske karte

SPAJANJE SMENA:

• za spajanje dve ili više smena u slučaju cene na bazi paket aranžmana, cena dodatnih smena se umanjuje za 30 €

DOPLATE:

• za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana
• za klima uređaj 3-10 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
• za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – doplata se vrši na licu mesta

SOPSTVENI PREVOZ:

– termini oznaceni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz
– vaucer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put

AUTOBUSKI PREVOZ:

• Mogućnost kupovine samo autobuske karte uz obaveznu doplatu povratne trajekt karte 10 € (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije):

– povratna karta – odrasli 70 €, deca 60 €,
– jedan pravac – odrasli 50 €, deca 45 €

Cene u tabeli su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja

– Cene koje su označene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja+autobuski prevoz, po osobi iz Beograda (dok se kod svih ostalih smena autobuski prevoz dodatno naplaćuje-po tabeli u delu „prevoz“). Doplata za polazak iz Novog Sada je 15 eura po osobi.

Samo kod ovih smena se u slučaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 40 eura po osobi.

ARANŽMAN OBUHVATA:
-Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja,
-Usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-Boravišna taksa – Od 01.01.2018. u hotelima i privatnom smestaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
-Takse u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska).
-Prevoz trajektom do Tasosa – 10 € povratna karta po osobi (deca do 12 godina plaćaju 6 €) – plaća se u agenciji
-Autobuski prevoz (osim za smene označene *),
-Međunarodno zdravstevno osiguranje,
-Individualne troškove

POPUSTI ZA DECU U APP:
-Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.
-Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.

CENA PREVOZA:
Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 60€, za decu do 12 godina 45€. Cena prevoza iz Novog Sada povratna karta – odrasli 75 eura, deca do 12 god. 60 eura. Iz Niša, povratna karta za odrasle iznosi 55 eur, a za decu do 12 god. 40 eur. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.

PREVOZ:
-Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).
-Polazak iz Beograda dan uoči smene u popodnevnim satima, tačno mesto polaska i satnica će se znati 2 dana pred put.
-GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
-Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.

*ČIŠĆENJE I PROMENA PEŠKIRA I POSTELJINE JE NA 3 DANA.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA OPCIONO – 6 EURA/DNEVNO (PLACA SE NA LICU MESTA).
*KORIŠĆENJE INTERNET KONEKCIJE WI-FI –GRATIS

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OK/19 SZ/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova