Hotel Ideal Prime Beach, Marmaris

Ultra All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarShoppingKlimaSefAqua parkKablovska TVSpa

Hotel Ideal Prime Beach, Marmaris

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/marmaris-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U MARMARISU!

Opis hotela

Položaj: nalazi se na plaži, 3Km udaljenosti od Marmarisa, oko 110 km udaljenosti od aerodroma Dalaman. Hotel je renoviran 2016.godine, plaža je peščana, suncobrani, ležaljke, peškiri (namenjeni za korišćenje na plaži i pored bazena) i prostirke – besplatna upotreba za klijente hotela na plaži i pored bazena.

Sadržaj: recepcija sa sefom, lobi, bežični intenet u javnim prostorijama hotela uz besplatno korišćenje, 2 otvorena bazena (jedan sa odljekom za decu), tobogani, zatvoreni bazen, prodavnice, lekar, restorani i barovi.

U ceni boravka je korišćenje saune, turskog kupatila, unutrašnjeg bazena, gimnastika, yoga, akva-bik, aerobik, bilijar, pikado, aminacija (dnevni i večernji programi), mini-disko.

Uz doplatu: perionica, sve usluge i proizvodi u svim prodavnicama (mini-market, juvelirnica, foto usluge), frizer, lekarske usluge, korišćenje faks uredjaja i telefona, Spa deo (razne masaže, piling, pogrami ulepšavanja i Wellness usluge), room service, ostale hotelske usluge. Nije dozvoljeno koristiti peškire u sobama kao peškire za plažu ili pored bazena.

Sobe: standard sobe pogled kopno veličine oko 18-20m² (ili po izboru putnika pogled more) sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), SAT TV, minibar (dva puta nedelno dopunjavanje vodom i sokovima, ostalo uz doplatu), čaj i kafa, sef (besplatno korišćenje), bežični internet (besplatno korišćenje), klima uredjaj, terasa ili balkon. Posteljina se menja svakog trećeg dana, svakog drugog dana peškiri.

Ishrana: Ultra all inclusive (doručak, ručak i večera je “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka).

U ceni je (posluženje u restoranima i barovima):

Doručak u glavnom restoranu od 07:00 – 09:30, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka
Kasni doručak u glavnom restoranu od 09:30 – 10:00, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka
Ručak u glavnom restoranu od 12:30 – 14:00, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka (određena vina, piva, sokovi i rakije u okviru ultra all inclusive liste),
Večera u glavnom restoranu od 19:00 – 21:00, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka (određena vina, piva, sokovi i rakije u okviru ultra all inclusive liste),
Kasni obrok od 24:00 – 01:00 hladni sendviči i supa
U baru “Snack” od 12:30 – 16:00 užina
U baru “Patisserie” od 11:30 – 18:00 slatko posluženje
U baru “Lobby bar” 01:00 – 07:00 slatko i slano posluženje u sklopu all inclusive liste

Posluženje pića

U baru “Lobby bar” 00:00 – 24:00 sokovi i topli napitci u okviru ultra all inclusive liste
U baru pored bazena od 10:00 – 24:00 lokalna i određena uvozna alkoholna pića, kokteli, sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Patisserie” od 10:00 – 23:00 topli napitci i sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Aqua bar” od 10:00 – 23:00 lokalna i određena uvozna alkoholna pića, kokteli, sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Pub” od 19:00 – 23:00 lokalna i određena uvozna alkoholna pića, kokteli, sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru u diskoteci “Night club cocktail bar” od 23:00 – 01:00 određeni kokteli, sokovi i vina u okviru ultra all inclusive liste

Posluženje u a la carte restoranima – usluga u restoranima uz predhodnu rezervaciju (dozvoljeno jednom tokom boravka). Piće koje je u sklopu su lokalna i određena uvozna alkoholna pića (vina i sokovi) u okviru ultra all inclusive liste. Restorani pružaju uslugu do Septembra.

Uz doplatu:

Sokovi od sveže ceđenog voća, Uvozna alkoholna pića (brendirana alkoholna pića), flaširana pića, Room service

Ukratko o Marmarisu

Marmaris je smešten u predivnom zalivu, na jugu Male Azije, na obalama Egejskog mora, nedaleko od grčkog ostrva Rodos do kog se može doći pomoću feribota (vožnja traje oko 3 h). Pre izgradnje luksuznih hotela bio je poznat kao jahting centar, a sada je moderan turistički grad, možda i najlepši na jugozapadnoj obali Turske. Okružen je plantažama limuna i borovom šumom. Mini-busem ste povezani sa centrom grada i plažama.

Malo toga se zna o istoriji ovog grada. Po legendi, dobio je ime kada je Sulejman Veličanstveni, nezadovoljan veličinom zamka, naredio da obese arhitektu. (Mimar As – obesite ga). Dvorac je kompletno obnovljen u 16.veku, u vreme Sulejmana Veličanstvenog, i služio  mu je služio kao baza. Tu se nalazi i karavansaraj, koji je izgradila Sulejmanova majka, u periodu kada je izgrađen i dvorac. Sada radi kao muzej koji ima 7 galerija i tu se čuvaju amfore iz grčkog, rimskog i vizantijskog perioda, kovani novac, nakit, grnčarija, ali i tepihe, ornamente i oružje iz otomanskog perioda (radi svakog dana, osim ponedeljka, od 08:30h-12:00h i od 13:00h-17:00h).

Treba posetiti i spomenik Sariane Turbesi, Amos i Nacionalni park ’’Ataturk’’.

Klima je sredozemna, leta su topla i vlažna, a pošto je okružen planinama koje zadržavaju toplotu, prosečna temperatura vode iznosi 27ºC. Temperatura tokom jula i avgusta dostiže i 40 ºC (preporučuje se unošenje što veće količine tečnosti).

Marmaris će Vas sigurno očarati svojim čudesnim peščanim plažama i kristalno čistom vodom, uređenom obalom. Pesak je uglavnom crn, pomalo šljunkovit. Možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Lepih plaža ima i u okolini Marmarisa (udaljene su 30 min od centra).

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO SMEŠTAJNOJ JEDINICI SA AVIO PREVOZOM

POLAZAK-let za aerodrom Milas (Bodrum)

POLAZAK-let za aerodrom Dalaman (Marmaris)

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 1990 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd – Dalaman – Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd

-10/11 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse 37,40 € (aerodrom Beograd –21,42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija – 15 €, DCV taksa – taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € , deca od 0 do 2 god: besplatno)

-doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OK/19 BB/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova