HOTEL DIONYSSOS,Skopelos-Grad Skopelos

Noćenje s doručkomBazenBarKlimaBesplatan parkingKablovska TV

HOTEL DIONYSSOS,Skopelos-Grad Skopelos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skopelos-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA SKOPELOSU!

OPIS

Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)
Lokacija: nalazi se u gradu Skopelosu,300m od gradske plaže i taverni
Hotelski sadrzaj: Hotel ima 52 sobe, bazen, bar pored bazena,restoran, , TV salu, parking.
Sobe: kupatilo, fen, klima, balkon, telefon radio, STA TV, frižider i sef.

Ukratko o Skopelosu

Skopelos jedno od 4 ostrva koje zajedno sa Skiatosom, Alonisosom i Skirosom čine grupaciju ostrva Severni Sporadi.

Ostrvo se prostire na 96 km2 borove šume, maslinjaka, palmi, vionograda i ostalih egzotičnih biljnih vrsta i zajedno sa tirkizno zeleno plavim kristalno čistim morem peščanim plažama daje idealnu preporuku za vaš odmor. Na 67 km duge peščane obale nalaze se mnoge plaže ali i mirne uvale sa borovim šumama koje se spuštaju skroz do mara i tako daju idilican prikaz mesta idealnog za odmor. Skopelos je drugo po veličini ostrvo ove grupacije i posle Skiatosa najnaseljenije. Infrastruktura ostrva je dosta dobra i zadovoljava sve potrebe turista koji dolaze na ovo ostrvo. Na Skopelosu se nalazi nekoliko naseljenih mesta, od kojih su najveća grad Skopelos, Panormos, Lutraki, Stafilos.

Grad Skopelos je glavni grad (naselje) ostrva Skopelos, po kome je i dobio ime, mada je u lokalnom stanovništvu jos poznat pod nazivom Hora (Chora) ili “mesto”. Nalazi se na jugoistočnom delu ostrva i u njemu je i glavna luka. U mestu danas živi oko 3500 stanovnika od ukupno 5000 koliko ima celo ostrvo. U gradu se nalaze minimarketi, restorani i ribarnice, taverne i kafici i vizantijse pravoslavne crkve a smatra se jednim od najlepših (i kako lokalci kažu najlepšim) mestom u celoj ostrvskoj Grčkoj.

Panormos je letovalište u zalivu Panos, 15 km jugozapadno od Skopelos grada i okruženo je borovinom. U samom mestu se nalazi očuvan akropolj iz antičkog vremena koji su koristili lokalni stanovnici pri svojim ritualima i molitvi bogu Panu. Plaža Panormos je jedna od najlepših plaža na Skopelosu, zlatni pesak, bujna borova vegetacija i tirkizno more do kojih se dolazi prelazeći jedan mali fjord. Pročitajte još o Skopelosu na našem sajtu http://www.grckanadlanu.rs/

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja za paket aranžman –  avio prevoz + transfer + smeštaj

Cenovnik – Noćenje sa doručkom

* Dinarski deo aranžmana za odrasle i decu preko 2 godine starosti – 2.000,00 dinara po osobi

* Deca do 2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Povratna avio karta na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd (čarter let)
– Transferi na Skijatosu aerodrom – luka (u dolasku) i hotel – aerodrome (u povratku)
– Brodska karta Skijatos-Skopelos-Skijatos
– Smeštaj za poslednju noć na Skijatosu u hotelu iste kategorizacije kao na Skopelosu (maximum do 3*, a ime hotela se dobija po dolasku na ostrvo)
– Smeštaj u studiju/hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 9 noćenja na Skopelosu, 1 noćenje na Skijatosu
– Usluge predstavnika agencije (na Skijatosu se nalazi predstavnik agencije Mediteraneo iz Srbije, a na Skopelosu usluge pruža predstavnik lokalne agencije na engleskom jeziku)
– Troškovi transfera na Skopelosu samo za hotele Blue Green Bay, Rigas, Skopelos Holidays (luka-hotel-luka).
– Troškovi organizacije i realizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 38.28€ za odrasle i decu preko 5 godina, i 16.28€ za decu od 2-5 godina (taksa u Beogradu 15.30€, taksa u Grčkoj 22€, DCV taksa 0,98eur); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu.
– (YQ taksa) doplata za gorivo 10 € po osobi (odrasli i deca od 2-12 godina), placa se u agenciji uz aranzman. Iznos takse je podlozan promeni.
– Dinarski deo aranzmana,odrasli i deca preko 2 godine starosti, u iznosu od 2.000,00 dinara
– Troskovi transfera na Skijatosu ( luka-hotel, u povratku sa Skopelosa)
– Troškovi transfera na Skopelosu (luka – hotel – luka) osim za hotele Blue Green Bay, Rigas, Skopelos Holidays .
– Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela)
– Međunarodno putno osiguranje. Obezbedjenje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza
putnika te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog .
-Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

K/17

1. dan Beograd – Skijatos / Skopelos: Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona sastankom kod šaltera na aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let u trajanju od 1h 20 min. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i organizovan transfer do luke Skijatos . Ukrcavanje na brod za Skopelos. Vreme polaska biće saopšteno prilikom preuzimanja dokumenata u Beogradu. Vožnja brodom do Skopelosa traje oko 1 sat i 30 min. Po dolasku na Skopelos individualni transfer do hotela. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspolozivosti), Slobodno vreme za provod, odmor i obilazak ostrva, noćenje

2. do 10. dan – Skopelos: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Pretposlednji dan : individualan odlazak do luke. Ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do Skijatosa. Dolazak na Skijatos. Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje

11. dan Skijatos – Beograd: Napuštanje soba do 12h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova