HOTEL CHARISMA DE LUXE, Kušadasi

All InclusiveNa plažiBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSpa

HOTEL CHARISMA DE LUXE, Kušadasi

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kusadasi-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU  HOTELA U KUŠADASIJU!!!

Opis hotela

Položaj: nalazi se oko 500m od centra Kušadasija, na samoj plaži. Aerodrom u Bodrumu je na oko 125km udaljenosti od hotela. Plaža je delom peščana, delom je od platforme, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu pored bazena i na plaži – besplatno korišćenje za goste hotela.

Sadržaj: recepcija, lobi, restorani, barovi, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, a la carte restorani, prodavnice.

U ceni boravka je tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, slana soba, djakuzi, bežični internet, stoni tenis, mini-golf, pikado.

Uz doplatu: room service, perionica, fliper, bilijar, usluge poslovnog centra hotela, usluge i proizvodi u prodavnicama i suvenirnici, fotografske usluge, lekarske usluge, korišćenje kopir aparata, faksa i telefona, čuvanje dece, vodeni sportovi (mehanički i motorizovani), ronjenje i časovi ronjenja

Sobe: standardne sobe su veličine oko 28-30m² poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), klima uredjaj, mini-bar (dnevno se dopunjava sa po dve flaše mineralne i obične vode, 1 kolom i jednom fantom), sef (uz doplatu), bežični internet, SAT TV uredjaj, balkon.

Ishrana: all inclusive (doručak, ručak i večera je “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka)

Doručak u restoranu “Moonlight” od 06:00 – 10:00 “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka (kafa, čaj, voda, mlečni proizvodi, sladoledi koji nisu u konretu i sokovi od koncetrata)

Ručak u restoranu “Moonlight” od 12:00 – 14:00 “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka

Večera u restoranu “Moonlight” od 19:30 – 22:00 “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka (čaj, kafa, sokovi, domaća vina, pivo, rakija, džin, vodka)

Kasna večera u restoranu “Moonlight” od 23:00 – 24:00 “švedski sto” – samoposluženje, supe i špagete

Hotel zadržava pravo da odredi koja su pića (alkoholna i bezalkoholna) u okviru ponude all inclusive

U baru u lobiju hotela od 10:00 – 24:00 posluženje napitaka (van ovog perioda sva posluženja jedino uz doplatu)

U baru “Snack” od 10:00 – 24:00 posluženje napitaka; u periodu od 14:30 – 17:00 obroka

U baru “Patiserie” od 15:00 – 17:00 slatko i slano posluženje, čaj i kafa

U baru “Gozleme house” od 10:30 – 18:00 posluženje turskih specijaliteta “Gozleme”

U baru na plaži od 10:00 – 19:00 posluženje napitaka (uz doplatu je dostupna hrana, sva uvozna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, uvozna pića, energetska pića, šejkovi i sladoledi)

Uz doplatu: a la carte restorani, sva uvozna pića (alkoholna i bezalkoholna), sokovi od sveže ceđenog voća, kokteli, energetska pića, sladoledi u kornetu (i koji se služe van perioda obroka), šejkovi.

Ukratko o Kušadasiju

Kušаdаsi (tur. Kuşadası) primorski grаd u Turskoj i veomа populаrno letovаlište nа obаli Egejskog morа. Nekаdа mаlo ribаrsko nаselje, dаnаs je stecište turistа iz Velike Britаnije, Irske, zemаljа Beneluksа i bivše Jugoslаvije. Premа popisu iz 1995. godine, grаd broji 50.000 žiteljа, dok tokom letnje sezone u Kušаdаsiju borаvi do milion turistа.

Poluostrvo dominirа pogledom, аko se Kušаdаsiju prilаzi sа morа, ili аko se isti preleće аvionom. Nа poluostrvu se nаlаze utvrđenje, svetionik i mаli zoološki vrt.
24 kilometrа južno od Kušаdаsijа nаlаzi se nаcionаlni pаrk, iz kogа se pružа pogled kа susednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.
Administrаtivno, opštinа i grаd Kušаdаsi, pripаdаju vilаjetu Ajdin, od čijeg je centrа (istoimeni grаd) Kušаdаsi udаljen sаvremenim аuto-putem 65km. Iаko rаzvijeno letovаlište grаd nemа sopstveni аerodrom, već se koriste аerodromi „Adnаn Menderes“ u Izmiru i „Milаs-Bodrum“ u Milаsu, koji su udаljeni 85km, odnosno 120km. Grаd poseduje mаrinu i luku zа prekookeаnske brodove, koji su svаkodnevni gosti Kušаdаsijа.

  • CENOVNIK AVIO
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eur po osobi – prevoz i smeštaj

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 1990 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji;

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd – Dalaman – Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd

-10/11 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse 37,40 € (aerodrom Beograd –21,42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija – 15 €, DCV taksa – taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € , deca od 0 do 2 god: besplatno)

-doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OK/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova