Hotel Albatros, Sicilija-Letojani

PolupansionWi-FiRestoranBarKlima

Hotel Albatros, Sicilija-Letojani

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/sicilija-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA SICILIJII!!!

Opis hotela

Lokacija:
Hotel Albatros je kompletno renoviran 2018 godine .Smešten u mestu Letojani, hotel Albatros nudi moderan smeštaj za opuštajući odmor. Od Taormine je udaljen oko 5 km, gradski autobus saobraća na svakih sat vremena.

Plaža:
Od plaže ga deli neprometna ulica. Plaža je dugačka nekoliko kilometara, komplet 2 ležaljke i suncobran košta 10 evra po danu. Plaža takođe ima svoje javne delove koji se ne plaćaju i gde se slobodno može spustiti peškir. Ima i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lift, lobi, glavni restoran, bar, wi-fi u lobiju ( uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 80 soba koje sadrže: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klima uređaj, SAT/TV, telefon, fen za sušenje kose i frižider na upit. Postoji mogućnost doplate za sobu sa pogledom na more. Ekonomi sobe nemaju balkon dok svi preostali tipovi soba iz naše ponude poseduju balkon.

Usluga:
Polupansion

Kontakt:
http://www.hotel-albatros.it/en

Napomena:
Idealno locirano odmah do plaže i lako dostupne Taormine. Gradski autobus do centra Taormine saobraća na svakih sat vremena. Preporučuje se gostima koji su u potrazi za mirnijim odmorom i kupanjem. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.

Ukratko o Siciliji

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

LETOJANI

Mesto sa oko 2.600 stanovnika, nadomak Taormine. Nekada maleno ribarsko naselje, šezdesetih godina dvadesetog veka počinje da privlači posetioce plavetnilom mora, beskrajnim plažama i blagom klimom. Autobuskim linijama, odlično je povezano sa većim gradskim centrima Sicilije.

  • CENOVNIK 1
  • CENOVNIK 2
  • USLOVI PLAĆANJA

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane italijanskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

Cene su izražene u eurima po osobi 

*CENA AVIO PREVOZA BEZ ARANŽMANA: 215€ povratna karta + aerodromske takse.

ARANŽMAN OBUHVATA:

• smeštaj na Siciliji u izabranom hotelu, na bazi 10 noćenja na bazi odabrane usluge;
• usluge predstavnika agencije;
• agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• čarter let na relaciji Beograd – Katanija – Beograd;
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom 15€ po osobi;
• aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 43,40€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrome Catania -21€, RF taksa -0.98€). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
• YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
• međunarodno zdravstveno osiguranje, za 11 dana
• komunalnu taksu u Đardini Naksosu – za boravak u hotelima sa 3* -1,5€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 2€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji. Deca do 14 godina ne plaćaju taksu.
• komunalnu taksu u Letojaniju – za boravak u hotelima sa 3* – 0,5€po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 0,8€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji.
• komunalnu taksu u Taormini – za boravak u hotelima sa 3*- 2€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 3,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/19 PL/19 OD

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova