Hotel Atahotel Capotaormina, Sicilija-Taormina

Hotel Atahotel Capotaormina, Sicilija-Taormina

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/sicilija-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA SICILIJII!!!

OPIS HOTELA

Lokacija: Hotel je smešten na vrhu stene, ispod Taormine, odakle se pruža prelep pogled na Đardini Naxos. Do njegove privatne plaže se stiže liftom. Jedan od dragulja Taormine, okružen borovom šumom sa pogledom na zaliv Naksos. Idealan izbor za sve koji žele luksuzan odmor. Udaljen je od centa mesta Taormina 3 km, a od aerodroma Katanija 63 km.

Sobe: 190 soba, sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, wi fi internet i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel u svom sastavu ima recepciju koja radi 24h, 3 restorana u kojima se služe jela internacionalne, sicilijanske i mediteranske kuhinje, đakuzi, solarijum, wi fi internet, prodavnice, room service, teniski teren, bazen sa morskom vodom, spa centar, teretanu, parking.

Sport i zabava: Na plaži je moguće bavljenje vodenim sportovima.

Ukratko o Siciliji

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 mesečnih rata

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OD

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova