Najam apartmanaNa plažiWi-FiKlimaBesplatan parkingKablovska TVKuhinja

VILA APOSTOLOS, Krf-Nisaki

Opis hotela

Lokacija: Apartmani Apostolos nalaze se u mestu Nisaki, udaljeni 20 metara od prelepe plaže, okruženi gustim zelenilom. Predivan vrt, direktan izlaz na plažu, pogled na more i grad Krf iz svih apartmana samo su neki od neverovatnih atributa koji gostima ove vile pružaju nesvakidašnji ugođaj.

Smeštaj: Vila ima sedam jednosobnih apartmana. Pet apartmana su veličine 32 kvadratna metra i dva u prizemlju veličine 42 kvadratna metra.

Sadržaji: Svi apartmani imaju odvojenu i opremljenu kuhinju sa krevetom na razvlačenje, kupatilo (tuš/wc), spavaću sobu i balkon ili terasu sa pogledom ka moru, besplatan Wi- fi, satelitsku televiziju, klima uređaj, besplatne ležaljke u bašti, parking.

 

Ukratko o Krfu:

Glavni grad: Krf
Površina ostrva: 592 km2
Dužina obale: 217 km
Broj stanovnika: 113.472 (2001)
Prosečna letnja temperatura: 28° C
Znamenitosti: grad Krf pod zaštitom UNESCO -a , Srpska kuća, ostrvo Vido, manastir Paleokastrica, tvrđava Angelokastro, Ahilion (letnjikovac princeze
Elizabete), Akvalend …
Krf je ostrvo jedinstveno po raznolikosti prirodnih lepota i bogatstvu tragova prošlosti gde možete pronaći sve od čudesnih vidikovaca, prelepih peščanih,
šljunkovitih plaža, stenovitih uvala, maslinjaka do kulturno-istorijskih znamenitosti, luksuznih hotela, mnogobrojnih klubova, diskoteka, taverni… Vino, muzika
mandoline, duh venecijanskog šarma i burni noćni život učiniće Krf destinacijom kojoj ćete se vraćati…
Dasija je mesto u kome se nadmeću lepote tirkiznih voda Jonskog mora, prelepih vrtova i bujne mediteranske vegetacije koja dopire do same plaže. Lepeza
ponude namenjene turistima je ogromna: hoteli visoke kategorije, sportovi na vodi i kopnu, brojne kafeterije na plaži, internacionalni restorani, suvenirnice,
zlatare, butici… To sve je, naravno praćeno izuzetnom gostoljubivošću meštana, koji prema našim turistima, kao retko gde u svetu ne kriju svoju naklonost.

  • CENOVNIK
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u Eur, po osobi i danu u pomenutim periodima

Legenda: RR – najam apartmana, 1/2 – dvokrevetni studiji, SV – pogled prema moru, IV – pogled prema unutrašnjosti.

Napomena: kategorizacija smeštaja je nezvanična (zvanična ne postoji), načinjena prema odluci vlasnika apartmana. Sastavni deo ovog cenovnika su detaljni opisi destinacije i apartmana.

Aranžmani su individualni, putnici biraju datum početka i dužinu boravka prema raspoloživim kapacitetima. Minimum boravka je 5 dana.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti

– Gotovinski: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
– Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije.
– Platnim karticama (MASTER CARD, MAESTRO, VISA, DINA CARD)
– Čekovima građana na rate.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

STRANKE U AGENCIJI MOGU PRIBAVITI PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE KOJE NIJE NEOPHODNO, ALI SE PREPORUČUJE.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim
režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Viza je neophodna za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

Dasia

Kasiopi

Ipsos

Guvia

Perama

Benices

Moraitika

Agios Georgios (south)

Agios Georgios

Pelekas

Paleokastrica

Nisaki

Kontokali

Agios Ioannis Peristeron

Aharavi

St. Spyridon

Sidari

Grad Krf

Roda

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova