Noćenje s doručkom

Studio Costa, Porto Kufo

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzman/hotel-porto-koufo-sitonija-porto-kufo ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U PORTO KUFU!

OPIS VILE

Mali, ekonomičan smeštaj pored mora. Jednostavan stil, bašta, roštilj, internet, prijatna atmosfera.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Ukupno 7 soba: Studio (18 – 20 m2).

Sadržaj soba: Kuhinja (šporet sa 2 ringle, posuđe), klima, frižider, TV, tuš, fen, besplatan internet, balkon/terasa. Bračni krevet ili 2 odvojena kreveta. Tip pomoćnog kreveta: Standardni.

Ukratko o mestu Porto Kufo

Porto Kufo (Πόρτο κουφό) je najjužnije mesto na Sitoniji, udaljeno 141 km jugoistočno od Soluna, odnosno 81 od Nea Mudanje. Nalazi se južno od Neos Marmarasa I poznatog hotelskoh kompleksa Porto Carras.

To je veoma maleno ribarsko naselje na krajnjem jugu zapadne obale Sitonije, prilično popularno u letnjim mesecima. Celo područje oko naselja je puno prirodnih lepota, pećina i divnih plaža. Naselje se nalazi samo dva kilometra od Toronija, mesta u kome odseda veliki broj Srba. O tome koliko je naselje, najbolje ćete shvatiti kada posle nekoliko hotela I restorana ne budete ni svesni da ste već na putu ka Toroniju. Više o Porto Kufu pročitajte na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/porto-kufo-porto-koufo

 

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene na bazi najma studija/apartmana.

 

CENE OD 38 EUR PO NOĆI. ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE AGENCIJU!

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

MZ

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice. NOĆENJE.

3-pretposlednji dan: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU.

Pretposlednji-poslednji dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

– Putnik preuzima obavezu upoznavanja i poštovanja pravila ponašanja u smeštajnom objektu a naročito na: deponovanje i čuvanje novca, dragocenosti i vrednih stvari, unos hrane i pića u sobe, poštovanje reda, smeštaja i napuštanja sobe u određeno vreme, broj osoba u sobi i dr. Ako drugačije nije ugovoreno, smeštaj putnika u objekat je najranije posle 16,00 h na dan početka korišćenja usluge, a napuštanje objekta najkasnije do 09,00 h na dan završetka korišćenja usluge.
– Organizator ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera i drugih neposrednih 8 pružalaca usluga.
– Putnik je dužan da poštuje kućni red u ugostiteljskim i hotelskim objektima i dobronamerno sarađuje sa predstavnikom organizatora i izvođačem usluga. Ukoliko putnik ne poštuje svoje obaveze, odgovara organizatoru za prouzrokovanu štetu, a organizator otklanja svaku odgovornost za štetu koju bi putnik mogao da pretrpi u takvom slučaju.
– Putnik je dužan da se na putovanju ponaša na način koji ne ugrožava život ili zdravlje njegovih saputnika i ne ugrožava sam tok putovanja. U slučaju da se putnik ponaša u suprotnosti sa ovom odlukom, predstavnik organizatora ima pravo da ga isključi sa daljeg putovanja bez povraćaja bilo kakvih troškova, osim plaćanja koja se plaćaju na licu mesta.
– Putnik nema pravo na refundaciju zbog samovoljnog, odnosno svojom krivicom izazvanog prevremenog napuštanja smeštajnog objekta, kao ni na cenu hotelske usluge i na cenu prevoza.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova