Putovanje - Rim - Dan državnosti - Sretenje 2018. - 3 noći, autobus

Putovanje - Rim - Dan državnosti - Sretenje 2018. - 3 noći, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/rim-dan-drzavnosti-sretenje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U RIMU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, obzirom da je rimska civilizacija bila velika kolevka zapadne civilizacije. Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lazio. Po legendi osnovan je 753. godine p.n.e. Rim je poznat kao “Večni grad” ,”Grad sedam brežuljaka”,”Prestonica sveta”… Ne propustite posetu Vatikanu, šetnju po Piazza Veneciji, najvećem i najlepšem trgu Rima, obiđite Piazzu Navonu, Španske stepenice … i obavezno bacite novčić u Fontanu Di Trevi da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju, grad koji ima jedinstveni splet istorije, neprocenjivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje, muzike i neodoljivog šarma, samo su neki od razloga zbog kojih Rim posete milioni turista svake godine.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02 – 19.02.

Program je rađen na bazi minimum 45 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

139 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

159 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 80 €

Opis smeštaja:

Smeštaj je u jednom od navedenih hotela ili sličnom. Svi raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu sa recepcijom, restoranom, aperitiv barom…Agencija zadržava pravo zamene hotela istim ili sličnim hotelom minimum 3*.

Hotel Parco de Medici Recidence 3*

Udaljen je oko 10 km od centra grada na ringu.

Program putovanja

1. dan NOVI SAD

Polazak iz Novog Sada u 15.00h, sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici, Beograd u 15:00h sa parkinga kod Buvlje pijace, uz transfer do Rumske raskrsnice. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije uz pauze…

2. dan RIM

Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada– autobusom sa vodičem: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava sv. Anđela i Crkva sv. Petra, Via Veneto, Vila Borgeze. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan RIM TIVOLI

Doručak. Nastavak obilaska grada pešice u pratnji vodiča: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona… Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Tivolija– drevnog grada u blizini Rima. Obilazak Vile d’Este, koju je izgradio kardinal d’Este, kao svoj letnjikovac. Obilazi se velelepno zdanje sa prelepim parkom, fontanama, vodoskocima. Ovaj letnjikovac je pod zaštitom UNESCO, a zbog svoje posebnosti i lepote poslužio je kao inspiracija za uredjenje dvorskih bašti širom Evrope. Nakon obilaska povratak u hotel. Noćenje.

4. dan RIM NAPULJ RIM

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Napulja. Po dolasku panoramski obilazak Napulja: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo, turistička luka. Nakon obilaska Napulja mogućnost fakultativnog obilaska Pompeje. Skamenjeni grad Pompeja je je bio potpuno uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Građevine su skoro savršeno sačuvane, jer je grad bio zatrpan slojem pepela i vulkanske lave oko 1600 godina pre nego što je slučajno otkriven. Nakon obilaska povratak u Rim. Noćenje.

5. dan RIM VATIKAN

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana. Obilazak sklopa Vatikanskih palata, Sikstinske kapele sa freskama Mikelanđela, Botičelija i drugih velikih slikara, bazilike Sv. Petra. U večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

6. dan SRBIJA

Dolazak u Srbiju u podnevnim satima

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz modernim turističkim visokopodnim autobusom na datoj relaciji (TV,CD,DVD,klima…)
– tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Rimu
– obilaske prema programu (Rim – panorama grada, pešačko razgledanje centra grada)
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu – za boravak u hotelima sa 3* –4 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*– 6 € po noćenju/po osobi.
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (za minimum putnika za realizaciju izleta raspitati se u agenciji)

– Tivoli (sa ulaznicom) – 25 €

– Vatikan (sa ulaznicom) – 35 €

–  Napulj – 35 €

– Pompeja (april-oktobar, realizacija, sa ulaznicom) – 25 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

DOPLATE:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 80 €.

ANS

Program je rađen na bazi minimum 45 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova