HOTEL XENO RELAX, Alanja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/alanja-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U ALANJI!

Usluga: All Inclusive

Opis hotela

Lokacija: Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Alanje, i nalazi se na 100 metara od sopstvene plaže. Sagrađen je 1998. godine, a renoviran je 2007. i prostire se na površini od 12.000 m2.

Plaža: Sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotel raspolaže sa 289 standardnih soba (max 2+2 osobe, 20 m2).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen , telefon, TV, mini bar, sef(plaća se), individualni klima uređaj, balkon.

Hotelski sadržaj: Glavni restoran, 2 bazena, 2 tobogana, 4 bara, unutrašnji bazen, bežični internet (u lobiju-besplatno), masaža (plaća se), diskoteka (plaća se), bilijar (plaća se), košarka, jacuzzi (plaća se), tursko kupatilo, stoni tenis, animacioni program, sauna, aerobik, odbojka na plaži, sportovi na vodi, dečiji mini klub (4-14), dečiji bazen.

Način služenja obroka: Švedski sto.

Ukratko o Alanji

Put od aerodroma do Alanje traje oko 100-120 minuta i za to vreme ćete upoznati najlepši predeo turske rivijere, mesto gde planinski masiv Taurus ne dozvolja lošem vremenu da priđe Alanji, a zadržava topao vazduh koji svakako prija uz toplo Mediteransko more. Pre no što uđete u grad, zadiviće Vas veličanstven pogled na `Krunu Alanje` – zidine utvrđenja koje je bilo odbrambeno uporište od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Bulevar Ataturk je najlepša ulica u Alanji sa palmama, eukaliptusima, fikusima i strelicijumima, a u poprečnim ulicama hladovinu prave drvoredi narandže i nara. Alanju zapljuskuju šljunkovita i peščana Kleopatrina plaža dugačka 3 km i Ataturkova tj. Alanjina plaža čiji se kraj ne vidi golim okom. Ulaz na plažu se ne plaća, a tamo možete iznajmiti suncobrane i ležaljke ukoliko su Vam potrebne. Zalazak sunca ostavlja poseban utisak i doživljaj koji će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših ili možda čak i najlepši odmor.

Grad, tvrđavu i okolinu sa rekom Dimcaj i pećinom možete najbolje upoznati sa našim vodičem koji će ponuditi brojne ekskurzije i organizovati Vaš odmor tako da Vama ostaje da se samo opustite i uživate! Noćni provod u ovom gradu se može uporediti sa provodom u najboljim letovalištima Mediterana! Klubovi i diskoteke Robin Hood, Havana club, Bistro Bellman, Queens Garden, noćno krstarenje sa pena žurkom i mnoge druge atrakcije će Vas uvek asocirati na nezaboravno leto u Alanji.

Preporučujemo izlete: jeep safari, krstarenje brodom, tursko kupatilo, rafting (splavarenje), Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, Troya šou, noćno krstarenje, reka Manavgat koja se uliva u more i vodopad Manavgat, obilazak Alanje, pećine Damlatas i reke Dimcaj, akva park, obilazak Perge-Aspendos-Side…

 

 

 

  • CENOVNIK
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

*Zbog svakodnevnog ažuriranja cenovnika na sajtu, za kompletnu ponudu pozovite agenciju!*

1. dan:

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla“ kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata pre poletanja aviona. Čarter let do aerodroma Antalija. Nakon sletanja transfer do hotela. Smeštaj na bazi izabrane usluge. Noćenje.

2. – 07./10./11./14. dan:

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj destinaciji i hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika u organizaciji lokalne agencije Tez Tour u pratnji lokalnog vodiča. Noćenje.

08./11./12./15. dan:

Napuštanje sobe i transfer do aerodroma u Antaliji. Let za Beograd.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu SBERBANK banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

-gotovinski

– uplata avansa od najmanje 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pred početak putovanja

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 150 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA.

Alanja

Karaburun

Okurcalar

Incekum

Avsalar

Turkler

Konakli

Obagol

Kestel

Kargicak

Mahmutlar

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova