HOTEL SWISS INN MAGAWISH, Hurgada

PolupansionBazenSopstvena plažaSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefAqua parkKablovska TVSpa

HOTEL SWISS INN MAGAWISH, Hurgada

www.magawish.com

Opis hotela

Magawish Swiss Inn Resort je idealno smešten, na 8 km od centra Hurgade, dugom prirodnom peščanom plažom koja je okrenuta Magawish ostrvu. Smeštajne jedinice su podeljene u okvir glavne zgrade ili zgrade koje su raspoređene u širem području hotela, sa maksimalnom privatnošću. Odmaralište nudi mogućnosti za širok spektar sportova. Hotel broji 425 soba, 24 studija, 56 apartmana, 332 sobe u bungalovima, 9 porodičnih soba i 4 vile. Sve sobe sadrže klima uređaj, sat TV, internacionalnu direktnu telefonsku liniju, mini bar, terasu ili balkon.
Sadržaj: 2 restorana, pub, disco, nekoliko barova, kafić, 2 bazena, 2 dečija bazena, ronilački centar, aqua centar, masaža, sauna i jacuzzi. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, fitness centar, bilijar, terene za tenis, košarku,fudbal i squash.

Hurgada

Hurgada je najpopularnije egipatsko letovalište na obalama Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Na svetskoj turističkoj mapi pristuna je od 70-tih godina prošlog veka kada su njene prelepe peščane plaže i božanstvenu floru i fauna mora s hiljadu i jednim koralnim sprudom svetu promovisali holandski i italijanski surferi odnosno ronioci.

Danas je Hurgada moderan turistički centar sa oko 150 vrhunskih hotela. Turistička zona rasprostire sa praktično na dužini od 70 kilometara i obuhvata i turistička naselja El Gunu i Makadi Bej.Pored sjajne klime, dugih peščanih plaža sa šetalištima, toplog i čistog mora, jedna od turističkih preporuka ovog egipatskog letovališta je i blizina Luksora, arheološke prestonice Egipta. Posebna atrakcija za turiste su safari vožnje džipom po pustinji, kao i druženje u beduinskim selima…

U starom delu grada su brojni orijentalni bazari…U južnomje dvorac „1001 noć“ s bezbroj sadržaja za dobru zabavu koja vas čeka i u takođe brojnim restoranima, noćnim barovima, diskotekama…

  • CENOVNIK LETO 2014
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Legenda: DBL– dvokrevetna soba  SGL– jednokrevetna soba  PP– polupansion, doručak i večera  AI– all inclusive, sve uključeno po pravilima hotela

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada–Beograd kompanijom AIR CAIRO ( Airbus 320)
– Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
– Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
– Transfere aerodrom – hotel – aerodrom u Hurgadi klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
– Usluge predstavnika agencije.
– Troškove organizacije putovanja.
– Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere u Hurgadi, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Sve avio takse trenutno iznose 40 € i YQ taksa koja trenutno iznosi 0€
– Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta
– Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama
– Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
– Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (za Egipat nije obavezno ali toplo preporučujemo).
– Egipatsku vizu (15 US$ po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole
– Deca do dve godine plaćaju samo egipatsku aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana
Uplata preko računa firme

Prvi dan BeogradHurgada Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno vreme polatanja aviona za Hurgadu (let SM 388) je oko 06:30. Obrok u avionu. Predviđeno slatanje na aerodrom Hurgada oko 10:00. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, večera i noćenje.

Drugi do predposlednjeg danaHurgada Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Predposlednji danHurgada Doručak. Napuštanje hotela u navedno vreme prema instrukcijama predstavnika I prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernijm satima.

Poslednji dan – Hurgada – Beograd Poletanje aviona (let SM387) za Beograd u 02:00. obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beogradu je predviđeno u 05:30. Kraj programa.

Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba pretposlednjeg dana Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela. Za kasni Check-Out koji se doplaćuje, proveriti raspoloživost i cenu u agenciji ili direktno na recepciji hotela.
• Putnici su dužni da u agenciji provere tačno vreme leta dva dana pred put. U slučaju kasnih večernjih letova, gde se u hotel stiže u večernjim časovima, prvi obrok serviraće se u avionu.
•Svi obroci u hotelima su na bazi švedskog stola (samoposluživanje).
•Popusti za decu važe samo u pratnji dvoje odraslih.
•Treća odrasla osoba plaća punu cenu.
•Cene važe za putnike koji putuju sa pasošima bivših jugoslovenskih republika (osim Slovenije). Ostali putnici vrše doplatu na licu mesta na recepciji hotela.
•Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera.
•Organizator putovanja nije ovlašćen da utvrdi valjanost putnih i drugih isprava.
•Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 170. Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina putovanja.
Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja programa usled objektivnih okolnosti.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE, USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova