HOTEL GRAND PLAZA RESORT, Hurgada

All InclusiveBazenSopstvena plažaSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKablovska TVSpa

HOTEL GRAND PLAZA RESORT, Hurgada

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/hurgada-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U HURGADI!

OPIS HOTELA

Nalazi se na šetačkoj zoni Memsha, preko puta plaže. Od starog centra Sakala je udaljen oko 9 km a od aerodroma oko 5 km.

Opšti podaci
Grand Plaza Resort nalazi se preko puta Grand Plaza hotela. Gosti ovog resorta koriste plažu Grand Plaza hotela. Zbog svoje lokacije i sadržaja, idealan je kako za porodice sa decom tako i za mlade.

Plaža
Na plaži, koja se nalazi u okviru Grand Plaza hotela sa druge strane ulice (udaljenost oko 400 m) jedan mali deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane i all inclusive uslugu (po hotelskim pravilima).

Smeštaj
Resort ima 1 glavnu zgradu i 6 annex zgrada a raspolaže sa 199 smeštajnih jedinica i svaka ima klima uređaj, mini bar (dopunjava se dnevno sa flašom mineralne vode), TV sa satelitskim kanalima, sef, fen. Standardne sobe su površine oko 36 m². Upotreba ketlera nije dozvoljena u sobi.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga u resortu je all Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Glavni restoran je Panorama Restoran a vremena služenja obroka su: doručak je od 07:00 do 10:00 (izbor više jela), ručak je od 13:00 do 15:00, večera je od 18:30 do 21:30, kasna večera je od 23:00 do 00:00. Little Bar – nalazi se u lobiju i radi od 11:00 do 00:00, služe se i alkoholna pića u tom periodu. Pool barovi su otvoreni od 09:00 do 18:00, alkoholna pića se služe od 11:00 ,a od 15:30-17:00-užina. The Disco Le Bouchon je otvoren tri puta nedeljno od 23:00 do 02:00 (dodatno se naplaćuje). Sladoled se služi u Pool baru od 15:30 do 17:00. Svi obroci se služe u hotelskom restoranu.

Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Dečji bazen, 2 glavna bazena (jedan će se grejati od 21.01.2018. do 21.03.2018.), veliki bazen sa toboganima , fitnes centar, dečiji club, dnevne i večernje animacije, disco klub za decu, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, fitness (od 09:00 do 19:00).

Plaća se: Health club, Diving centar (u hotelu Grand Plaza), internet, osvetljenje na teniskom terenu, bilijar, sauna, masaže.

Hurgada

Hurgada je najpopularnije egipatsko letovalište na obalama Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Na svetskoj turističkoj mapi pristuna je od 70-tih godina prošlog veka kada su njene prelepe peščane plaže i božanstvenu floru i fauna mora s hiljadu i jednim koralnim sprudom svetu promovisali holandski i italijanski surferi odnosno ronioci.

Danas je Hurgada moderan turistički centar sa oko 150 vrhunskih hotela. Turistička zona rasprostire sa praktično na dužini od 70 kilometara i obuhvata i turistička naselja El Gunu i Makadi Bej.Pored sjajne klime, dugih peščanih plaža sa šetalištima, toplog i čistog mora, jedna od turističkih preporuka ovog egipatskog letovališta je i blizina Luksora, arheološke prestonice Egipta. Posebna atrakcija za turiste su safari vožnje džipom po pustinji, kao i druženje u beduinskim selima…

U starom delu grada su brojni orijentalni bazari…U južnom je dvorac „1001 noć“ s bezbroj sadržaja za dobru zabavu koja vas čeka i u takođe brojnim restoranima, noćnim barovima, diskotekama…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

CENOVNIK SE NALAZI ISPOD FOTOGRAFIJA

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

1A/18 BB/18

Google PlusInstagram
YUTA

0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova