CLUB CALIMERA KAYA SIDE, Side-Sorgun

CLUB CALIMERA KAYA SIDE, Side-Sorgun

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/side-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U SIDEU!

Usluga: Ultra All Inclusive

Opis Hotela

Lokacija : Sorgun, Side, na svojoj plaži 4 km od Manavgata, 6 km od Sidea, 71 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija

Smeštaj : Hotel ima 223 standardne, 160 superior soba, 16 junior apartmana, 29 porodičnih soba i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama – ukupno 432 sobe.

Standardna soba ima: balkon, centralnu klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen.
PLAĆA SE: sef u sobi i room service.

Sadržaj : Hotel je izgrađen 1988. godine a kompletno je renoviran 2011. i zahvata 70.000m2. Sastoji se od glavne i Superior zgrade. Hotel ima glavni restoran, 3 A la carte resotrana, 5 barova i diskoteku. Za decu tu su dečiji bazen, mini klub, teenage klub, mini disko, igralište. Hotel ima dva otvorena bazena, Relax bazen, zatvoreni bazen, aqua park sa 3 tobogana, dečiji bazen, amfiteatar, živa muzika, vaterpolo, mini fudbal, fitness centar, TV kutak, aerobik, step, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni (5), stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, kurs kuvanja, diskoteka, wireless internet u lobiju i Pool Bar-u.
PLAĆA SE: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica, tretmani, piling, masaže i ostalo van koncepta.
Od dodatnih sadržaja hotel nudi: lekar, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, sale za konferencije, fotograf, rent-a-car.

Usluga : Koncept Ultra All inclusive uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, fast food u Beach bar-u, ponoćna užina, jednom nedeljno A la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa od 15:30 do 17 h.
PLAĆA SE: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani i ostalo van koncepta.

Plaža : Hotel ima svoju 230 m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Napomena : GORE NAVEDENE USLUGE I KONCEPT ULTRA ALL INCLUSIVE VALIDNE SU SAMO U TOKU LETNJE SEZONE. KONCEPT USLUGE U TOKU ZIME JE DRUGAČIJI. ZA DODATNE INFORMACIJE, MOLIMO VAS KONTAKTIRAJTE AGENCIJU.
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO MOGUĆIH GREŠAKA NA SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA VAS MOLIMO DA KONTAKTIRATE AGENCIJU.

Ukratko o Sideu

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže narova. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more… U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.
Izleti koje preporučujemo: obilazak Perge-Aspendos-Side, krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, rafting (splavarenje)…

 

 

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENE OD 771 EUR PO OSOBI ZA 7 NOĆENJA NA BAZI ULTRA ALL INCLUSIVE-A!

*Zbog svakodnevnog ažuriranja cenovnika na sajtu, za kompletnu ponudu pozovite agenciju!*

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd.
– Grupni transfer autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
– Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana.
– Usluge vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Individulani transfer 50 eur po osobi, VIP transfer 150 eur po osobi, deca do 6 god ne plaćaju transfer
– Aerodromske takse i troškovi obrade rezervacije za čarter let u iznosu od 46.28 eur (15.3 eur ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 eur aerodroma Antalija, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, troškovi obrade rezervacije 15 eur). Plaćanje se vrši u agenciji.
– Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Carter let do aerodroma Antalija . Nakon sletanja transfer do hotela. Smeštaj na bazi izabrane usluge. Nocenje.
2. – 07./10./11./14. dan : Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj destinaciji i hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Nocenje.
08./11./12./15. dan: Napuštanje sobe i transfer do aerodroma u Antaliji . Let za Beograd.

NAPOMENE:

– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
– Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.
– Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija prosleđuje Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
– U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
– Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, ili putem oglasne table, najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Turske. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
Avio karte dobijaju se na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.
– Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
– Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova