APARTMANI VIVAT, Moravske Toplice

PolupansionKlima

APARTMANI VIVAT, Moravske Toplice

www.vivat.si

Wellness centar Vivat… za lepotu tela i duha …

Vraća sve ono, što današnji tempo života oduzima. Gosti wellness centra Vivat imaju priliku da se prepuste potpunom uživanju uz blagotvorne masaže. Ponuda wellness centra temelji se na filozofiji pet osnovnih elemenata kineske medicine. To su voda, vatra, vazduh, drvo i metal, kao i dva prekmurska elemenata,  suncokret i mak. Otkrijte novu energiju u sebi.

Smeštaj: Savremeni apartmani Vivat 4* se nalaze u neposrednoj blizini hotela Vivat 4* (oko 30 m udaljenosti). Na raspolaganju su 4 tipa apartmana, studio (30 m2), Family 2+2 (45 m2) i Royal 4+2  (60 m2) sa svom pratećom opremom za udoban boravak. Svaki  apartman ima svoju terasu, koja nudi lep pogled na krajolik Moravske Toplice i prelepu goričku pokrajinu. Sve sobe su klimatizovane.

 

Ukratko o Moravskim toplicama

Moravske toplice nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage. Iz dubine od gotovo 2.000 metara uspinje se prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda pogodna za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage. „Crna“ termalna voda osim osim terapeutskog efekta, oživljava i osvežava telo, poboljšava i ubrzava prokrvljenost i smanjuje nervnu napetost.

  • CENOVNIK 2013
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • NAPOMENE

CENE SU IZRAŽENE DNEVNO PO OSOBI NA BAZI POLUPANSIONA

apartmani vivat

* MINIMUM 2 NOĆI U SVIM TERMINIMA *

POPUSTI:

– Deca do 4 godine – GRATIS; deca 4 – 10 godina – 50% popusta; deca 10 – 14 godina – 30% popusta.

DOPLATE:

– Boravišna taksa 1,01 € dnevno po osobi – plaćanje na licu mesta;
– Jednokrevetna soba 20 € dnevno
– Doplata za ručak 12 € dnevno po osobi
– Dečiji krevetac 8,50 eura dnevno

Aranžman obuhvata

– Smeštaj u 1/2 sobi na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje )
– Neograničeno kupanje u Termama Vivat
– Na dan dolaska i odlaska mogućnost kupanja ceo dan
– Noćno kupanje do 22h (petkom i subotom )
– Korišćenje fitness studija
– Aquaaerobik u bazenima Termi Vivat
– 1 x masaža na termalnom masažnom krevetu
– Ogrtač za kupanje
– Animacija po programu
– Voucher u iznosu od 10 € za Wellness centar Vivat

Aranžman ne obuhvata

– individualne troškove putnika
– prevoz
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)

PLAĆANJE JE ISKLJUČIVO U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU NA DAN UPLATE.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od najmanje 50% od cene putovanja.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, pri čemu je ostatak uplate od 50% podležan pomenama. Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.

– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
– Kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina
– Čekovi građana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka. Prevoz je sopstveni.

Hotel se radi NA UPIT, potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate.

Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari ( plavi ) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Eurojet ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

Google PlusInstagram
YUTA

0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova