Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

Vila Savas, Evia-Pefki

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/evia-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA EVIJI!

OPIS VILE

Vila Savas se nalazi na 100m od plaže i šetališta. U zaleđini kuće na nepunih 150m se nalaze brojni maslinjaci. Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Vila ima WiFi pristup internetu. Na svega par koraka od vile se nalazi i veliki supermarket.

Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo)
WiFi – DA
Parking – NE

Struktura kreveta:
1/2 ST = 2 singl kreveta
1/3 ST = 3 singl kreveta
1/4 APT = bračni krevet + 2 singl kreveta

Ukratko o Eviji

Ostrvo Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada pa do ostrva Andros u blizini Kiklada. Prestonica Halkida je jedan od najuticajnijih antičkih gradova. Mesto Pefki se nalazi na severnom rubu Evije, preko puta ostrva Skiatos. Odlikuje se dugom peščano-šljunkovitom plažom dugom 4km, čistim i mirnim morem, povoljnim klimatskim uslovima, bogatom florom i faunom, dugom sezonom. Blizina Atine je prednost za sve one koji žele da upoznaju prestonicu Grčke. Pročitajte još na sajtu  www.grckanadlanu.rs

  • CENOVINK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u eurima po osobi i obuhvataju 10 noćenja, autobuski prevoz, trajekt i zdravstveno osiguranje (samo za putnike na autobuskom prevozu)

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% popusta za celokupnu uplatu prilikom rezervacije – važi do 31.01.2016.

– *Popusti ne važe za smene sa zvezdicom*

SAVAS

– U slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa * gde umanjenja nema.

* Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

POPUSTI I DOPLATE:
– U slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa * gde umanjenja nema.
– U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena sa * gde umanjenja nema.
– Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
– Dete od 2 – 7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 50 eur i ima svoje mesto u autobusu.
– Deca od 2 – 12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na ko mpletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz).
– Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana.

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dup liranja popusta.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Pefki–Beograd.
– Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima/ apartmanima.
– Trajekt na relaciji Glifa – Agiokampos – Glifa.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom prevozu.
– Usluge predstavnika agencije tokom boravka.
– Troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na sopstvenom prevozu.
– Fakultativne izlete.
– Individualne troškove.

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% popusta za celokupnu uplatu prilikom rezervacije – važi do 31.01.2016.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OT/16

Cenovnik za PREVOZ

Prevoz

NAPOMENE ZA PREVOZ:

– Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli.
– U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena koje su označene sa *.
– U slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.
– Doplata za polazak iz Novog Sada, Vršca i Zrenjanina je 20 eur po osobi, a za polazak iz Pančeva 15 eur po osobi.
– U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište (ne sme biti u krilu roditelja ili staratelja). Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajući u obzir: (plaćena sedišta ukoliko takva opcija postoji), Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguć ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd – Preševo. Takođe je moguć ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor čiju dužinu i mesto određuje agencija.

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice. NOĆENJE.

3-pretposlednji dan: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU.

Pretposlednji-poslednji dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

NAPOMENE:

– Putnici u smeštajne kapacitete ulaze posle 14:00 prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00 poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
– Putnici koji dolaze/odlaze sopstvenim prevozom ne mogu da uđu u smeštajnu jedinicu prvog dana boravka posle 21:00, a smeštajnu jedinicu ne mogu da napuste pre 07:00 poslednjeg dana boravka.
– Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice i kako se ista koristi.
– Peškiri nisu sastavni deo posteljine svake smeštajne jedinice.
– Korišćenje klima uređaja nije obavezno uključeno u cenu aranžmana.
– Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
– U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najdalje 300m od smeštajne jedinice.
– Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili i kućnog reda dobijenog u agencija uz vaučer.
– Organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak : putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
– Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
– Promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
– Objekti nisu opremljeni higijenskim sredstvima.
– Grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-155cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm .
– Kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su za pripremanje laganih obroka.
– Jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora.
– Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova