Najam apartmanaKlimaKuhinja

VILA LEFTERI, Stavros

Opis vile:

Vila Lefteri se nalazi u samom centru grada. Od plaže je udaljena 110 m. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, terasu i AC ( izuzev dva studija  koja nisu opremljena klima uređajem). Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

 

Ukratko o Stavrosu

Stavros je dugi niz godina jedno od najomiljenijih letovališta naših turista, koji mu se, iz godine u godinu vraćaju. Ovaj ribarski grad  nalazi se u zalivu Strimonikos na oko 80 km od Soluna. Široke i lepe, dobro uređene i održavane plaže, blaga klima, veoma raznovrsna gastronomska ponuda, prijatno šetalište duž obale, obilje zelenila, kvalitetni i dobro pozicionirani objekti i pristupačne cene garantuju odličan odmor. Blizina Svete Gore, Soluna, Kavale, Waterland-a i obližnjih letovališta obogaćuje i upotpunjuje turističku ponudu Stavrosa, čineći ga destinacijom koja može da zadovolji svačiji ukus.

  • CENOVNIK
  • PREVOZ
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • POPUSTI I DOPLATE
  • NAPOMENE

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI na bazi PAKET ARANŽMANA

Grcka- Orfanski zaliv- Stavros- apartmani- Lefteri- cenovnik

 

LEGENDA:  S – studio; APP – apartman; DUP – duplex; AC *– korišćenje klime

uračunato u cenu; AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Stavros – Beograd,

– boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima,

– troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Individualne troškove,

– međunarodno putno zdravstveno osiguranje- može se uplatiti u agenciji,

– usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

 

POPUSTI:

– Dete od 0 do 6 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

– Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €, ima mesto u autobusu,

smeštaj u pomoćnom ležaju.

U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje

popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo usluge prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.

Grcka- Orfanski zaliv- Stavros- apartmani- cenovnik prevoz

 

 

 

 

 

 

 

LEGENDA: RT – povratna karta; OW – karta u jednom pravcu; ADL – odrasla osoba; CHD – dete.

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak iz Stavrosa  pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

ZA SOPSTVENI PREVOZ  cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi ( prevoz ), osim za smene 27.05.; 06.06.; 14.09.; 24.09.2014., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

– Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš ).

– U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 € po osobi,  osim za smene 27.05.; 06.06.; 14.09.; 24.09.2014., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre polaska na put

– Čekovima građana

– Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina…)

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

1.dan: Putovanje Beograd – Stavros – sastanak putnika na parkingu ispred hotela “Continental”  pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u  dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Stavros – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: Stavros – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja  na putu i na graničnim prelazima ).

POPUSTI:

– Dete od 0 do 6 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

– Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju.

– U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina može da koristi zajednički ležaj.

– Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

– Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku ( taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja ). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

VAŽNO: U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h , a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije i YUTA-e.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova