Najam apartmanaU centruWi-FiKlimaBesplatan parkingKuhinja

Vila Hristos, Tasos - Potos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/tasos-i-kavala-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA TASOSU!

OPIS VILE

Vila “HRISTOS” – nalazi se u samom centru Potosa, na minut od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/3+1 i 1/5 studio apartmanima koji su opremljeni kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, kupatilom, TV-om, klimom (uključena u cenu), svaki studio ima terasu. Vila u blizini ima javni parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Zamena peškira i posteljine na svakih 5 dana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene. Ima internet.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Potosu

Potos (Ποτός) je malo, prelepo priobalno naselje s izvanrednom turističkom infrastrukturom i nalazi se na južnoj strani ostrva, četrdesetak kilometara od grada Tasos (ako idete zapadnom obalom dok istočnom ima oko 50) i 26 kilometara od luke u Skali Prinos. Tokom poslednjih nekoliko decenija se razvio u naselje u kome danas živi blizu 1.000 stanovnika ali nije uvek bilo tako.

Ranije je korišćeno prvenstveno kao luka od strane žitelja kopnenog naselja Teologos koje je najstariji glavni grad ostrva tako da nije bilo mnogo više od ribarskog sela. Ribolov je vrlo dobar na južnoj strani ostrva, bolji nego u severnim vodama. Vode su ovde dublje i bogatije ribom a ima i više vrsta ribe. To čini Potos prilično posećenim područjem tokom cele godine. Zimska sezona je verovatno najbolje vreme za ribu jer se više vrsta ribe može loviti, uključujući i lignje i hobotnice. Pročitajte još o Potosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/potos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa uračunatim autobuskim prevozom i trajektom 

* Osoba na pomoćnom ležaju ima popust od 20 eur od cene paket aranžmana
* Smene sa zvezdicom* u tabeli ne podležu nikakvim umanjenjima

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Tasos–Beograd;
– smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 studio apartmanima
– Trajekt
– usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
– troškove organizacije i vođstvo puta;

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Boravišna taksa ; taksa od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji smeštaja. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
– Nepomenute usluge – individualne troškove

NAPOMENE-UMANJENJA U ODNOSU NA CENU PAKET ARANŽMANA IZ TABELE:
– U slučaju spajanja smena na našem prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10 € / osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20€ (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena pak. aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane: sa zvezdicom i bez zvezdice, umanjenje ukupne cene pak.aranžmana je 10 €/osobi.

SOPSTVENI PREVOZ:
– Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 10 € / osobi. Navedeno umanjenje se odnosi isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana.
– U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10 € / osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20 € (ukoliko su rezervisane 3 smene). —– Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez * (zvezdice). Ukoliko su smene označene *(zvezdicom), ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane sa zvezdicom i bez zvezdice,umanjenje ukupne cene paket aranžmana je 10 € / osobi.

POPUSTI I DOPLATE NA CENU PAKET ARANŽMANA:
– dete do 2 godine –gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
– dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu,osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana; zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.
– deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman i sedište u autobusu, osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana
– doplata za 1/1 – Za smene bez zvezdice: 70 % od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu prevoza od 20 € i putnici imaju jedno sedište u autobusu. Za smene sa zvezdicom doplata je 70% od ukupne cene paket aranžmana i putnici imaju jedno sedište u autobusu.

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
iz Beograda – 70 eur – povratna karta, 55 eur – jedan pravac.
deca do 10 g. 55 eur. povratna karta. 45 eur – jedan pravac.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BN/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova