Najam apartmanaKlimaKuhinja

Vila House Dimis, Olympic Beach

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-olympic-beach-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U OLYMPIC BEACH-u!

OPIS VILE

Četvorospratna vila, standardno opremljeni studii za dve, tri i četri osobe, kao i duplexi za četri i pet osoba. Opremljena mini kuhinja sa osnovnim posuđem, TV, AC uz doplatu na licu mesta, promena posteljina na pola smene. Za vreme boravka u studiima gosti sami održavaju higijenu studia. Kreveti su Grčki standard (nešto uži).

Ukratko o Olympic Beachu

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria. Smešten je podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara)uz ljubaznost i gostoprimstvo koje pružaju vlasnici hotela i vila, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, rent a car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.Olympic Beach je udaljen od Soluna 73 kilometra.Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u eurima po osobi na 10 noćenja sa uračunatim autobuskim prevozom

 

USLOVI ZA DECU:
– Jedno dete do 6 god. u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju – steštaj besplatno a u slučaju prevoza obavezna bus karta po redovnom cenovniku.
– Dva deteta do 6 godina na zajedničkom ležaju plaćaju jednu punu cenu a u slučaju prevoza za jedno od deteta se plaća bus karta po redovnom cenovniku.
– Dete do 6 godina na sopstvenom ležaju ima popust 20% od cene odrasle osobe – popust od 20% važi isključivo u pratnji dve osobe, u slučaju da je dete druga osoba odnosno da putuju jedna odrasla I jedno dete – u tom slučaju dete plaća punu cenu kao odrasla osoba I nema nikakvih umanjenja.

POPUSTI I DOPLATE:
– Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 20 eur po osobi (kod prve i poslednje smene nema umanjenja za sopstveni prevoz).
– Za 1/1 sobu obračunava se cena dva paketa uz umanjenje od 20 eur od drugog paketa na ime prevoza.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj na bazi 10 noćenja.
– Autobuski prevoz.
– Usluge predstavnika agencije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Individualne troškove.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

SE

Cenovnik za PREVOZ

 

– Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 20 eur po osobi (kod prve i poslednje smene nema umanjenja za sopstveni prevoz).
– Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do 2 godine, ukoliko koriste sedište u autobusu plaćaju cenu karte naznačenu u tabeli. dan pred polazak proveriti u agenciji vreme polaska.
– Minimum na autobuskom prevozu da bi došlo do realizacije puta je 35 putnika, u protivnom organizator zadržava pravo otkaza do 5 radnih dana pred početak aranžmana , mogućnost skupljanja putnika duž auto-puta kao I ulaz u gradovima navedenim u tabeli cenovnik prevoza.
– Minimalan broj putnika za polazak autoubsa iz Novog Sada i Kragujevca je 20 putnika, za manji broj putnika organizovace se transfer do Beograda odnosno Batočine.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

2.dan – 10.dan: Boravak u izabranom studiju/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

11. dan: Napuštanje studija/apartmana/hotela.

NAPOMENE:

– U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h , a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu.
– Korišćenje klima uređaja se doplaćuje u objektu gde postoji, ukoliko nije naglašeno da se ne doplacuje. Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
– Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš, kod vlasnika objekta ili našeg predstavnika i ukoliko je nastala šteta tokom boravka uapartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana, a po cenovniku koji je istaknut na info tabli vile ili hotela.
– Putnici su dužni da sami vode računa o svojim stvarima tokom putovanja I boravka u apartmanima, agencija kao ni prevoznik nisu odgovorni ukoliko se deo prtljaga zaboravi u autobusu I isti nestane, niti ukoliko dodje do zamene prtljaga. Zbog gore navedenih mogucih problema, putnici su dužni da obeleže svoj prtljag.
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom, ili organizuje transfer putničkim vozilima ili sprinterom – kombijem.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova