Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

Vila Glaros, Lefkada - Nidri

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/lefkada-letovanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA LEFKADI!

OPIS VILE

Usluga: Najam
Lokacija: Vila se nalazi na 100m od plaže i oko 450m od centra Nidrija.U blizini se nalazi veliki broj restorana,prodavnica i taverni
Apartmani: nalaze se na prvom i drugom spratu, imaju dnevnu i odvojenu spavaću sobu, četiri standardna ležaja i pomoćni ležaj (sofa na rasklapanje), kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, kupatilo, klimu (uz doplatu), terasu sa garniturom za sedenje, Wi-Fi besplatan.

* Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Nidriju

Mala luka Nidri je najpopularnije letovalište na Lefkadi. Privlači hiljade posetilaca svakog leta i odavde polaze i brodovi na obližnja ostrva. Ima populaciju od oko 800 stanovnika. Pripada opštini Elomenos. U ovoj regiji morfologija varira. Kombinacija je najveće plodne ravnice na ostrvu, Englimenos, s planinski lancima Platistoma, Vakeris, Neohori, Alatros i Fternos, sa plažama i turističkim naseljima koja posećuje hiljade turista.

Veliki zaliv Vlihos u zavetrini, proteže se duboko u kopno i odlična je prirodna luka, gostoljubiva za sve brodove koji plove u vodama Jonskog mora. Do pre nekoliko godina, Nidri i njegova okolina su bili ništa više od male ribarske zajednice. Većina stanovnika je živela u malim, poluplaninskim selima Rahi, Vafkeri i Platistoma, i bavili su se poljoprivredom, uzgojem stoke i ribolovom, kao i svi stanovnici ostrva. Danas je ceo priobalni pojas od sela Perijali pa sve do Vlihosa jedna skoro jedinstvena, turistički razvijena celina. Nidri je postao poznat 1963. kada je Aristotel Onazis kupio ostrvo Skorpios. Pročitajte još o Nidriju na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/nidri-nydri

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u € po osobi na bazi paket aranžmana (AVIO PREVOZ + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER +SMEŠTAJ)

*Napomena za smenu 13.06. : autobuski prevoz 13.06.+smeštaj+transfer+avio prevoz 24.06.+aerodromske takse

Doplate i napomene:

Wi-Fi besplatno. Klima 5€ po sobi dnevno, doplata na licu mesta.

U CENU ARANŽMANA (sem za smenu 13.06.) JE URAČUNATO:

• Povratna avio karta na relaciji Beograd – Preveza – Beograd (čarter let).
• Transferi aerodrom – hotel – aerodrom.
• Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja.
• Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36.50€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. Iznos taksi je podložan promeni. •YQ taksa – doplata za gorivo(za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
• Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA (sem za smenu 13.06.)  NIJE URAČUNATO:

• Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela). • Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
• ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu. • Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1.5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*;0.25€ za std/apt 1key-2key, 0.50€ za std/apt 3key, 1€ za std/apt 4key.
• Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

U CENU ARANŽMANA za smenu 13.06. JE URAČUNATO:

Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Lefkada, komfornim autobusima turističke klase;
Avionski prevoz na relaciji Preveza/Lefkada – Beograd (čarter let);
Transferi na Lefkadi: hotel – aerodrom;
Smeštaj u studiju/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika (10 noći);
Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 15.08€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. Iznos taksi je podložan promeni.
YQ taksa – doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avioprevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja;
Usluge predstavnika agencije na ostrvu;
Pratilac grupe u autobusu od Beograda do Lefkade;
Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA za smenu 13.06. NIJE URAČUNATO:

Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela).
Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu.
Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1.5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*; 0.25€ za apt 1key-2key, 0.50€ za apt 3key, 1€ za apt 4key.
Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA,  AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

K/20

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova