Najam apartmanaWi-Fi

Vila Georgia, Neos Marmaras

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/neos-marmaras-apartmani-letovanje-2018  ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEOS MARMARASU!

OPIS VILE

Vila se nalazi na 50m od gradske plaže. Od centra mesta je udaljena 500m. Potpuno nova vila na našem tržištu, prve goste primiće na leto 2018.
Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 4 do 5 osoba, dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet može da boravi besplatno. Svi studiji i apartmani se nalaze u prizemlju. Biće moderno opremljeni, a svaki od njih ima TV, kompletno opremljenu kuhinju, peškire, TWC, klima uređaj (korišćenje uključenu u cenu). Smeštajne jedinice poseduju ograđene verande sa garniturom za sedenje, a deo njih i manju terasu na koju se izlazi iz spavaće sobe.
Sadržaj: vila je ograđena i ima svoje dvorište. Ima sopstveni parking. Besplatan WI-FI internet.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Neos Marmarasu

Neos Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom.

Neos Marmaras predstavlja pravi dijamant zaliva Toroneos. Ovo naselje Vam može pružiti dobar noćni provod, dok ćete dane provesti u centru gradu sa velikim brojem prodavnica, barova, picerija, taverni i restorana, zabavnih centara i kafića. Pijačni dan je četvrtak, pa ćete tada moći da kupite najsvežije namirnice ako odlučite da na odmoru sami pripremate hranu, kao i prirodni med, domaće masline, sir i predobro vino sa Sitonije.

Posetioci Neos Marmarasa imaju izbor praktično između tri plaže, od kojih se ni jedna ne nalazi u samom gradskom jezgru, sve sa jedinstvenim pogledom na nenaseljeno ostrvce Kelifos koje se nalazi preko puta Neos Marmarasa. Ovo ostrvce nazivaju još i ostrvo kornjača, jer iz daljine po obliku podseća na istoimenu životinju. Glavna gradska plaža nalazi se van samog naselja, na jugu, u produžetku je plaža hotelskog kompleksa Porto Karas, dok je Paradiso sa severne strane i to je plaža istoimenog malog naselja koje je gotovo spojeno sa Neos Marmarasom. Pročitajte još o Neos Marmarasu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/neos-marmaras

  • CENOVNIK 10 NOĆENJA
  • CENOVNIK 15 NOĆENJA
  • USLOVI PLAĆANJA

FIRST MINUTE POPUST:

– 10% popusta za uplate u celosti

PAKET ARANŽMAN : APARTMANSKI SMEŠTAJ I AUTOBUS Cene su po osobi (dinarski + devizni deo/u eurima)

Napomene:

Paket aranzman: apartmanski smestaj i autobus. Cena po osobi ( dinarski + devizni deo /u eurima)
Dinarski deo aranzmana za odrasle i za decu ukoliko koriste autobuski prevoz iznosi 8.750 dinara.
Dinarski deo aranzmana za sopstveni prevoz i za decu i za odrasle iznosi 1750 dinara
Dete koje nema sopstveni krevet placa samo dinarski deo aranzmana ukoliko koristi autobuski prevoz
Popusti za polaske iz Nisa su: 500 dinara
Doplate za polaske-transfere iz: Subotice, Sombora 25 eura; Kikinda, Zrenjanin, Vrsac 20 eura; Kragujevac, Krusevac, Pancevo 10 eura; (min 3 putnika)
Ukoliko stranke vezuju 2 x 10 dana, a koriste autobuski prevoz, dinarski deo je 10.500 dinara (8750+1750), ili 3500 dinara ako idu sopstvenim prevozom (1750 + 1750)
Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate
Ukoliko jedna osoba koristi apartman doplata je 70% na devizni deo aranzmana za smene u junu i septembru, u julu i avgustu min.2 pune cene

16 dana/15 noći: APARTMANSKI SMEŠTAJ – NAJAM Cene su po osobi (dinarski + devizni deo/u eurima)

Napomene:

Dinarski deo aranzmana za odrasle i decu iznosi 1.750 dinara

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

AT/18

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-000-50
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova