70€

Najam apartmanaBazenWi-FiKlimaSefKuhinja

IMG_0592-s
IMG_0700-s
IMG_0514-s
IMG_0599-s
IMG_1138-s
IMG_0592-s
IMG_0700-s
IMG_0514-s
IMG_0599-s
IMG_1138-s
VILA EOLOS, Pefkohori

Opis vile

Vila Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 20 metara udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i apartmana smeštenih u niskom prizemlju i na prvom spratu. Smeštajne jedinice mogu biti dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Pojedini trokrevetni i četvorokrevetni studiji/apartmani imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja.

Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5 € dnevno), TV-om, fenom, sefom (uz doplatu na licu mesta: 10 dana – 15 €, 15 dana – 20 €) i wireless internetom. Za goste vile Eolos, korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su besplatni (ukoliko se konzumira hrana ili piće na bazenu, podrazumeva se da to bude uz porudžbinu sa pool-bara).

Vila Eolos nema sopstveni parking.

 

Pefkohori

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara.

Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi. Pročitajte još o Pefkohoriju i Grčkoj na sajtu www.grckanadlanu.rs…

  • CENOVNIK VANSEZONA 2014.-TT
  • SEZONA 2014.-TT
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Eolos_2511_vansezona

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 6.900 dinara

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. Kod sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.490,00

- dete 0-2 g. besplatno (nema garantovano sedište u autobusu); deca 2-12 g. plaćaju samo dinarski deo; dodatna odrasla osoba, koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo

- Minimum naplate u višekrevetnim apt/studijima (tipa 1/3+1 i veći) je iznos u visini cene 3 paketa

Cenovnik – 10 noći

Eolos_2511_10noci

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 8.990,00 

Cenovnik – 15 noći

Eolos_2511_15noci

Napomena: CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 12.990,00

- klima uređaj: doplata 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)
- jedna osoba u 1/2 std ostvaruje popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

U cenu aranžmana je uključeno:

- Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana bliže opisanih u katalogu.
- Servis predstavnika agencije na destinaciji.
- Troškovi organizacije puta.

U cenu aranžmana nije uključeno:

- Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
- Troškovi fakultativnih izleta
- Individualni troškovi

Doplate i popusti:

· Doplata smeštaja jedne osobe u dvokrevetnoj smeštajnoj jedinici u paket aranžmanima je 60% od deviznog dela iz cenovnika, a u sezoni ima 20% popusta od ugovorene cene zakupa studija ili apartmana.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate

- gotovinski – uplata avansa od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pred polazak
- čekovima građana na rate
- platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina…)

- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promenama.

 

AUTOBUSKI PREVOZ  ODRASLI DECA
 POVRATNA KARTA 60 40
 JEDAN PRAVAC 40 30

- Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu.
- Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa autobusa najkasnije 2 dana pred polazak.
- Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga.
- Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir starost putnika, bolest ili fizičke nedostatke putnika, te nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja.

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na velikom parkingu preko puta hotela Kontinental, dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i to 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 21:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 21:30 (pumpa Jugopetrol); Požarevac – 21:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 22:00 (motel Velika Plana); Svilajnac, Topola – 22:15 (motel Stari hrast); Batočina – 22:30 (motel Košuta); Jagodina – 23:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija 23:15 (motel Ravanica); Paraćin 23:20 (restoran Tito); Pojate – 23:30 (restoran Evropa); Aleksinac – 23:45 (pumpa Jugopetrol); Niš – 00:00 (preko puta motela Nais / pumpa Jugopetrol); Leskovac – 01:00 (motel Atina); Vranje – 02:30 (pumpa Jugopetrol). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Ćuprija (Eko pumpa) – 23:00 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 01:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 14 časova).

Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 17 časova po lokalnom vremenu. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima.

Kraj usluga.

- Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
-    Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja

- Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju

- Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja, redosled pojedinih sadržaja u programu, u zavisnosti od objektivnih okolnosti

- Za sve fakultativne izlete potreban je minimalni broj od 25 učesnika da bi se isti realizovali

- U slučaju nedovoljnog broja putnika krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je najkasnije 7 dana pre polaska
- U slučaju promene na monetarnom tržištu kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog prestavništva ili osiguravajuće kuće, agencija zadržava pravo da srazmerno koriguje cenu aranžmana
- Za relizaciju aranžmana potrebno je minimum 35 prijavljenih putnika.

YUTA

011/24-38-604
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Kursulina 19, BG
(kod Kalenić pijace)