Najam apartmanaU centruWi-FiKlimaKuhinja

Vila Đovana,Evia,Edipsos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/evia-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA EVIJI!

OPIS VILE

Vila Đovana – nalazi se u samom centru grada na 200m od plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3, studijima sa terasama i apartmanom 1/4. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, TV,WiFi kupatilom i klimom koja jeuračunato u cenu aranžmana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Eviji

Ostrvo Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada pa do ostrva Andros u blizini Kiklada. Prestonica Halkida je jedan od najuticajnijih antičkih gradova. Mesto Pefki se nalazi na severnom rubu Evije, preko puta ostrva Skiatos. Odlikuje se dugom peščano-šljunkovitom plažom dugom 4km, čistim i mirnim morem, povoljnim klimatskim uslovima, bogatom florom i faunom, dugom sezonom. Blizina Atine je prednost za sve one koji žele da upoznaju prestonicu Grčke. Pročitajte još na sajtu  www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Paket aranžman po osobi za 10 noćenja + prevoz autobusom + trajekt + klima

NAPOMENA: smene sa zvezdicom* u tabeli ne podležu nikakvim umanjenjima

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Edipsos–Beograd; prevoz trajektom
– Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2, 1/3,1/4 studio apartmanima;
– Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
– Troškove organizacije i vođstvo puta;

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– Boravišna taksa
– Nepomenute usluge – individualne troškove.

NAPOMENE-UMANJENJA U ODNOSU NA CENU PAKET ARANŽMANA IZ TABELE:

– U slučaju spajanja smena na našem prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10 € po osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20€ (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena pak. aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane: sa zvezdicom i bez zvezdice, umanjenje ukupne cene pak.aranžmana je 10 €.

SOPSTVENI PREVOZ:

– Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 10 € / osobi. Navedeno umanjenje se odnosi isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana.

– U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10 € po osobi(ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20 € (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez * (zvezdice). Ukoliko su smene označene *(zvezdicom), ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane sa zvezdicom i bez zvezdice,umanjenje ukupne cene paket aranžmana je 10 € / osobi.

POPUSTI I DOPLATE NA CENU PAKET ARANŽMANA:

– Dete do 2 godine –gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.

– Dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu,osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana; zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.

– Deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman i sedište u autobusu, osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana

– Doplata za 1/1 – za smene bez zvezdice: 70 % od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu prevoza od 20 € i putnici imaju jedno sedište u autobusu. Za smene sa zvezdicom doplata je 70% od ukupne cene paket aranžmana i putnici imaju jedno sedište u autobusu.

– Doplata za dodatno sedište u autobusu za sve putnike koji koriste uslugu paket aranžmana je 40 eur/po osobi.

*Prilikom putovanja dozvoljen je jedan kofer i jedan ranac, za svaki dodatni kofer doplata je 20 eura.

*Doplata za sedišta na galeriji ili za stolom se doplaćuje 5 eura u oba pravca, s tim što zadržavamo pravo na mogućnost vraćanja novca putnicima u slučaju da ide solo bus.

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:

– Iz Beograda – 75 eur – povratna karta, 55 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 65 eur. povratna karta. 45 eur – jedan pravac.

– Iz Niša – 65 eur – povratna karta, 50 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 60 – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Bance Intese na 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BN/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova