Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

Vila Angelos, Kefalonija-Lasi

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kefalonija-letovanje-2019 ZA KOMPLETNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA KEFALONIJI!

OPIS VILE

Lokacija:

Zgrada apartmana nalazi se u turističkom mestu Lasi, smeštena na blagoj uzvišici, na 100 m od glavne ulice i 2 km od glavnog grada Argostolija. U neposrednoj blizini je supermarket.

Plaža:

Do plaže se spušta 400 m dug put. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Hotelski sadržaj:

Zgrada u kojoj su smešteni studiji nalazi se u održavanom dvorištu punom cveća. Apartmani ne poseduju peškire za plažu. Gostima je na raspolaganju i sef (uz doplatu), kao i besplatna bežična internet konekcija.

Sobe:

Apartman tipa studio ima francuski ili 2 odvojena ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe), kupatilo(tuš/WC), terasu, klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu) i Wi-Fi internet konekciju. Namenjeni su za smeštaj 2 osobe, dok su 2 sobe namenjene smeštaju 2 do 3 osobe, treći ležaj je standardni.

Usluga:

Najam apartmana.

Napomena:

Turističko mesto Lasi je sa glavnim gradom povezan autobuskom linijom (stiže se za nekoliko minuta). Jedna od najlepših plaža Kefalonije, Makris Gialos, udaljena je oko 2 km od apartmana.

Ukratko o Kefaloniji

Ostrvo duguje svoj naziv Kefalosu, mitskom heroju. Ima i drugačijih teorija o poreklu imena ostrva. Jedna kaže da je ime izvedeno iz činjenice da je ostrvo najveće u jonskoj grupi (na grčkom se glava kaže kefali) a postoji i teorija da je „glava“ u osnovi imena ostrva zbog samog oblika koje isto ima i zovu ga „ostrvo sa glavom“. Poznato je kao “ostrvo pomoraca”.

Zbog nebrojenih lepota i šarma i svega što nudi čak i najzahtevnijim putnicima, Kefalonija je jedno od najpopularnijih jonskih ostrva. Nalazi se između Lefkade na severu i Zakintosa na jugu. Ima mnogo prelepih plaža s finim peskom i tirkizno more. Pročitajte još o Kefaloniji na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka-ostrva/kefalonija

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja (smeštaj + prevoz), popust za rane rezervacije je uračunat u cenu i važi za uplate 30% od ukupne cene aranžmana 

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
– Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge,
– povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Kefalonija-Beograd, povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom,
– usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
– troškovi organizacije putovanja.
– Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 časova, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 časova) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
– Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju).
– Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36,5 evra po osobi (AP TAX BEG 21,42 EUR, RF TAX 0,98 EUR, AP TAX CFU 14,1 EUR).
– Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
– Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
– Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.
– Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.
– Prilikom prijave, na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova