Venosa Beach Resort & Spa, Didim

Venosa Beach Resort & Spa, Didim

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/didim-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU U DIDIMU!

Opis hotela

Lokacija: Venosa Beach Resort & Spa hotel se nalazi na predivnoj peščanoj plaži, od centra Didima je udaljen 5 km, a od aerodroma u Bodrumu 80 km.

Sobe: Hotel ima 306 soba, sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel ima 3 a la carte restorana i 4 bara. Od ostalih sadržaja hotel ima servis za pranje veša, nekoliko prodavnica, usluge lekara na poziv, internet centar kao i frizerski salon.

Sport i zabava: Hotel ima unutrašnji i spoljašnji bazen, bazen sa toboganom kao i izdvojen bazen za decu. Gostima hotela su na raspolaganju fitnes centar, aerobik, a mogu da se opuste i u spa centru koji nudi usluge saune, turskog kupatila i različite vrste masaža. Od dodatnih aktivnosti na raspolaganju su tereni za tenis, odbojku i košarku, stoni tenis, bilijar kao i mnogobrojni sportovi na vodi. Za najmlađe goste hotel ima igraonicu i dečiji klub.

Ukratko o Didimu

Didim je mali grad, popularno letovalište i primorski okrug pokrajine Ajdin. Nalazi se na severnoj obali zaliva Guluk, a okrug se sastoji od Didima, primorskog grada i velikog broja malih gradova: Altinkum, Gumuskum i Sarikum. Područje Didima bilo je naseljeno još u neolitskom periodu, osnovan je kao kolonija Krita, a zatim Mikena u 16. veku pre nove ere. Kasnije su ga opsedali Likijanci, Persijanci, Sekeukidsko carstvo, Atalidi, Antički Rimljani i Vizantinci. Naziv Didim potiče od istoimenog drevnog grada, koji se nalazio u blizini.Didim je jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj. Privlači turiste interesantnim atrakcijama, bogatom istorijom, blistavim egejskim plažama, druželjubivim ljudima i atraktivnim noćnim životom. Ova obala je postala veoma popularno odmaralište, poznato po dugim peščanim plažama i čistom plavom moru.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi placanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Cekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OD

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova