Najam apartmanaKlimaBesplatan parkingKuhinja

Studio Anna, Limnos - Agios Ioanis

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/ostrvo-limnos ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA LIMNOSU!

OPIS VILE

Lokacija: Nalazi se u mestu Ag. Ioanis na 200m od plaže, a oko 6,5km od glavnog grada ostrva Mirine.

Sadržaj: Dvorište, parking, roštilj u dvorištu.

Sobe: TV, klima uređaj, frižider, opremljena kuhinja, terasa, kupatilo (tuš), peškiri.

Ukratko o Limnosu

Limnos je destinacija za miran odmor sa diretknim kontaktom sa netaknutom prirodom. Zaklonjeni zalivi, dugačke plaže i panorama vulkanskih stena, ukrašenih sa malim brdima i tradicionalnim selima sa jedinstvenim kamenim kućicama, odlika su ovog prelepog ostrva koje spokojno pluta na severu Egejskog mora. Nalazi se na pola puta između poluostrva Halkidiki i Turske obale. Mirina, glavni grad Limnosa je prepoznatljiv po svojim tradicionalnimpopločanim uličicama, starim kamenim palatama, promenadama uz more, i poslednje, ali ništa manje bitno, po njegovom Vizantijskom Zamku. Neke od najpoznatijih plaža na Limnosu su: Plati, Richa Nera, Nevgatis, Feneraki, Thanos, Keros, Zematis, kao i mnoge druge. Pročitajte još o Limnosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene po osobi  i obuhvataju avionski prevoz transfer i smeštaj na 9 noći za odabranu uslugu:

Anna Studios

 

POPUSTI ZA DECU:

*Važe samo uz dve punoplatežne osobe.
– Dete do 2 god. besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
– Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
– Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd – Limnos – Beograd,
– Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
– Transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
– Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Aerodromske takse u visini 43,28 eur ( 15,3 eur aerodromska taksa Beograd, 17 eur aerodromska taksa na Limnosu, 10 eur YQ taksa, 0,98 eur DCV taksa)
– Deca od 2-5 godina ne paćaju grčku taksu. Takse se plaćaju u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti.
– YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina će zavisiti od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno. DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja.
– Deca od 0-2 god besplatno.
– Sve navedene takse su podložne promeni i sva eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
– Troškovi fakultativnih izleta, putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

IH/16

PREVOZ:

Prevoz

– Aerodromske takse u visini 43,28 eur ( 15,3 eur aerodromska taksa Beograd, 17 eur aerodromska taksa na Limnosu, 10 eur YQ taksa, 0,98 eur DCV taksa)
– Deca od 2-5 godina ne paćaju grčku taksu. Takse se plaćaju u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti.
– YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina će zavisiti od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno. DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan. Beograd – Limnos: Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja aviona kod šaltera Agencije Inter Holidays Travel Agency. Prevoz čarter letom. Dolazak na Limnos.
2.-9. dan. –Limnos – boravak u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabarane usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive light). Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
10.dan. Limnos – Beograd: Slobodno vreme. Transver do aerodroma. Prevoz čarter letom za Beograd. Dolazak u Beograd.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima parvo na refundaciju celokupnog iznosa.

NAPOMENA

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava parvo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag pre polaska. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela.
Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

HOTELSKI SMEŠTAJ

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

NAPOMENA

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, što se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.

*ALL INCLUSIVE – SVE UKLJUČENO: Molimo Vas da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.

*POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekta je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova