Sentido Orka Lotus Beach, Marmaris-Ičmeler

Ultra All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarShoppingKlimaSefAqua parkKablovska TVSpa

Sentido Orka Lotus Beach, Marmaris-Ičmeler

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/marmaris-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U MARMARISU!

Opis hotela

Položaj: nalazi se u mestu Pamučak na plaži, 2Km od ičmelera, 6Km udaljenosti od Marmarisa, oko 90 km udaljenosti od aerodroma Dalaman. Plaža je peščana, suncobrani, ležaljke i prostirke na plaži i pored bazena besplatno korišćenje za goste hotela.

Sadržaj: recepcija sa sefom, lobi, bežični intenet u javnim prostorijama hotela uz besplatno korišćenje, restorani, barovi, 5 otvorenih bazena, jedan dečiji bazen, zatvoreni bazen, mini aqua park, TV ugao, biblioteka, prodavnice.

U ceni boravka je animacija (dnevna i večernja), tursko kupatilo, sauna, aqua park, zatvoreni bazen, bežični internet, TV kutak, pikado, stoni tenis, stoni fudbal, akva-bik.

Uz doplatu room service, perionica, vodeni sportovi (motorizovani i mehanički), usluge i proizvodi u svim prodavnicama, korišćenje telefona i faksa, frizer, lekarske usluge, ronjeje (amatersko i profasionalno), ležaljke u sklopu baldahina na plaži, Spa centar (sve masaže, piling, wellness i ostale usluge u ponudi spa centra)

Sobe: standard sobe pogled kopno (ili po izboru putnika pogled more) veličine oko 26-28m²sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), SAT TV, minibar (dnevno dopunjavanje vodom i sokovima, ostalo uz doplatu), čaj i kafa, sef (besplatno korišćenje), bežični internet (besplatno korišćenje), klima uredjaj, balkon. Posteljina se menja svakog trećeg dana, svakog drugog dana peškiri. Family room veličine izmedju 40 – 55m². Sastoji se iz dve spavace sobe, jedno kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), SAT TV, bežični i kablovski internet, minibar (dnevno se dopunjava pivom i sokovima) tefelon, klima uredjaj, sef, terasa ili balkon.

Ishrana: Ultra all inclusive (doručak, ručak i večera je “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka).

U ceni je (posluženje u restoranima i barovima):

Doručak u glavnom restoranu “Pine” od 07:00 – 10:30, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka
Kasni doručak u glavnom restoranu “Pine” od 10:30 – 12:00, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka
Ručak u glavnom restoranu “Pine” od 12:30 – 14:30, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka (određena vina, piva, sokovi i rakije u okviru ultra all inclusive liste),
Večera u glavnom restoranu “Pine” od 19:00 – 21:30, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka (određena vina, piva, sokovi i rakije u okviru ultra all inclusive liste),
Kasni obrok u glavnom restoranu “Pine” od 23:00 – 01:00
U “Olive Tree” restoranu od 01:00 – 07:00 sendviči

Posluženje u a la carte restoranima “Turquoise” specijaliteti turske kuhinje, “Olive Tree” specijaliteti italijanske kuhinje, “Chinese garden” specijateti kineske kuhinje – usluga u restoranima uz predhodnu rezervaciju (dozvoljeno jednom tokom boravka). Pića se plaćaju dodatno i na licu mesta.

Posluženje pića:

U baru u lobiju hotela od 00:00 – 24:00 lokalna i određena uvozna alkoholna pića i sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru pored bazena “Tapas” od 10:00 – 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Aqua” od 10:00 – 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Sentido blue bar” od 18:00 – 21:00 lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru na plaži od 10:00 – 18:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Patisserie” od 09:00 – 20:00 topli napitci u okviru ultra all inclusive liste
U baru “Spa vitamin” od 10:00 – 20:00 lokalna bezalkoholna pića i sokovi od sveže ceđenog voća u okviru ultra all inclusive liste
U baru “relax” od 10:00 – 18:00 lokalna bezalkoholna pića i sokovi od sveže ceđenog voća u okviru ultra all inclusive liste

Uz doplatu:

Sokovi od sveže ceđenog voća, Uvozna alkoholna pića (brendirana alkoholna pića), flaširana pića

A la carte restoran.

Ukratko o Marmarisu

Marmaris je smešten u predivnom zalivu, na jugu Male Azije, na obalama Egejskog mora, nedaleko od grčkog ostrva Rodos do kog se može doći pomoću feribota (vožnja traje oko 3 h). Pre izgradnje luksuznih hotela bio je poznat kao jahting centar, a sada je moderan turistički grad, možda i najlepši na jugozapadnoj obali Turske. Okružen je plantažama limuna i borovom šumom. Mini-busem ste povezani sa centrom grada i plažama.

Malo toga se zna o istoriji ovog grada. Po legendi, dobio je ime kada je Sulejman Veličanstveni, nezadovoljan veličinom zamka, naredio da obese arhitektu. (Mimar As – obesite ga). Dvorac je kompletno obnovljen u 16.veku, u vreme Sulejmana Veličanstvenog, i služio  mu je služio kao baza. Tu se nalazi i karavansaraj, koji je izgradila Sulejmanova majka, u periodu kada je izgrađen i dvorac. Sada radi kao muzej koji ima 7 galerija i tu se čuvaju amfore iz grčkog, rimskog i vizantijskog perioda, kovani novac, nakit, grnčarija, ali i tepihe, ornamente i oružje iz otomanskog perioda (radi svakog dana, osim ponedeljka, od 08:30h-12:00h i od 13:00h-17:00h).

Treba posetiti i spomenik Sariane Turbesi, Amos i Nacionalni park ’’Ataturk’’.

Klima je sredozemna, leta su topla i vlažna, a pošto je okružen planinama koje zadržavaju toplotu, prosečna temperatura vode iznosi 27ºC. Temperatura tokom jula i avgusta dostiže i 40 ºC (preporučuje se unošenje što veće količine tečnosti).

Marmaris će Vas sigurno očarati svojim čudesnim peščanim plažama i kristalno čistom vodom, uređenom obalom. Pesak je uglavnom crn, pomalo šljunkovit. Možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Lepih plaža ima i u okolini Marmarisa (udaljene su 30 min od centra).

  • CENOVNIK 1
  • CENOVNIK 2
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI – PREVOZ I SMEŠTAJ

POLAZAK-let za aerodrom Milas (Bodrum)

POLAZAK-let za aerodrom Dalaman (Marmaris)

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 1990 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd – Dalaman – Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd

-10/11 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse 37,40 € (aerodrom Beograd –21,42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija – 15 €, DCV taksa – taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € , deca od 0 do 2 god: besplatno)

-doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/18 OK/19 BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova