Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - autobusom, 1 noćenje

Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - autobusom, 1 noćenje

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 15.02. – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA- VAŽI ZA ODREĐENI DEO KAPACITETA*

69€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

79€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

-Doplata za 1/1 sobu je 20€

Opis smeštaja:

Hotel Continental 3*, Viale Venezia 3, Lidi Di Jesolo.

Hotel CA’ BRUGNERA 4*, Via Villa Varda, 4 Brugnera.

Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu sa recepcijom, restoranom, aperitiv barom…Doručak kontinentalni. Hotel može biti izmenjen u odnosu na navedeni, hotelom minimum 3***. U zavisnosti od termina smeštaj je predvidjenu u Lido di Jesolo ili okolnim mestima, koja graitiraju ka Veneciji poput Brugnera, Ordeza i sl.

Program putovanja

1.dan NOVI SAD
Polazak iz Novog Sada i Beograda. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA
Dolazak u Lido di Jesolo. Vožnja brodićem od luke Punto Sabioni do istorijskog centra Venecije. Panoramski obilazak: Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, legende o Mostu Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv.Đorđa na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), “Stubovi smrti”, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, Prokurati, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat…Šetnja do obala Kanala Grande i prelepog Ponte Rialta… U popodnevnim časovima povratni transfer brodićem do luke Punto Sabioni. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan VERONA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Veronu. Razgledanje romantičnog grada Romea i Julije. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nakon obilaska slobodno vreme za shopping. Verona kao jedan od italijanskih centara modne industrije, daje odlične mogućnosti za shopping u brojnim buticima, po primerenim cenama za naše uslove. U popodnevnim satima, povratak za Srbiju. Noćna vožnja.

4.dan NOVI SAD
Dolazak na mesto polaska se očekuje u jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima/video) na navedenoj relaciji,
-smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 sobama sa pomoćnim ležajem u Lido Di Jesolo ili okolnim mestima poput Ordeza, Breda di Piav, Brugnera i sl. na bazi 1 noćenja sa doručkom,
-razgledanjei vodič-pratilac grupe,
-troškovi organizacije i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– turističku taksu koja se plaća na licu mesta 2 € (ukoliko je hotel naplaćuje)
– ulaznice i fakultativne izlete
– individualne troškove
– međunarodno putno osiguranje

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
-Vožnja brodom od Putno Sabbionia do istorijskog dela Venecije – 20 € povratna karta na licu mesta sa tumačenjem vodiča

-Izlet u Veronu 20 €.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

AV/19

Program je rađen na bazi minimum 40 platežnih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika najkasnije 5 dana pre puta.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova