Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - autobus, 1 noćenje

Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - autobus, 1 noćenje

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 15.02. – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 70 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA- VAŽI ZA ODREĐENI DEO KAPACITETA*

55€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

65€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

-DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 80% OD CENE ARANŽMANA

Opis smeštaja:

Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.

Hotel Moderno 3* www.hotelmodernojesolo.com/en

Nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Trento 3*www.hoteljesolotrento.it

Hotel se nalazi u centru Lida u blizini trga Mazzini. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Jalisco 3* – www.hoteljalisco.it

Nalazi se 100 m od plaže. Hotel ima restoran, lobby, Wifi. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Torino 3* www.hoteltorinojesolo.it/

Nalazi se u glavnoj pešačkoj ulici. Hotel ima restoran, bar, Wifi. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Azzuro 3*www.azzurrohotel.it/

Nalazi se 150m od plaže. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Russott 4*www.russotthotels.com/en/ 

Nalazi se na periferiji grada Mestre. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.
Nationale 3* – www.hotelnazionalejesolo.it

Hotel se nalazi u centru Lida. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
La Fenice Siesta 3* – www.lafenicesiesta.com/en/

Hotel se nalazi u Lido di Jesolu. Ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC.
Hotel Base 4*, Noventa di Piave – www.basehotel.it

Hotel se nalazi u mestu Noventa di Piave, ima 106 soba. Svaka soba ima tus/WC, TV.
Hotel Omnia 4*, Noventa di Piave – www.omniahotel.com

Hotel se nalazi u mestu Noventa di Piave, ima 60 soba. Svaka soba ima tus/WC, TV.
Hotel Palladio 3*, San Fior/Treviso – www.albergopalladio.com/hotel-in-treviso-italy.asp.

Hotel se nalazi u mestu San Fior. Ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Primhotel 4*, Oderzo – www.primhotel.it

Hotel se nalazi u mestu Oderzo, ima 50 soba. Svaka soba ima tus/WC, TV.
Eurorest 3* -Conegliano- www.euroresthotel.it

Hotel se nalazi u mestu Conegliano, ima 64 sobe. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel La Meridiana 4*www.hotelameridiana.com/

Hotel se nalazi u mestu Mogliano Veneto. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, mini bar.
Hotel villa Foscarini 4*www.hotelvillafoscarini.it/

Hotel se nalazi u mestu Mogliano Veneto. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Garden hotel 3*- Noale – www.hotelgarden.it  

Nalazi se u mestu Noale- Veneto. Hotel ima 66 soba, parking, internet… Svaka soba ima tus/WC, klima uređaj/ grejanje, minibar, telefon, fen, TV.
Hotel alla Rotonda 3*www.hotelallarotonda.it

Hotel se nalazi u centru Lida u blizini trga Nember, na 100m od plaže. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Sofia 2 3* – www.sofiahotel.com

Hotel se nalazi u Lidu u blizini trga Aurora. Hotel 75 soba i restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
Hotel Colorado 3* – www.coloradojesolo.com/gallery.php Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 50m od plaže. Hotel ima 71 sobu, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, balkon.
Hotel Germania 3* – www.hotelgermania.net/alberghi-jesolo/alberghi-jesolo.html Ovaj mali porodični hotel se nalazi u centralnom delu Lido di Jesola, na samo 100 m od plaže. Preko puta glavne zgrade se nalazi i vila Elena koja raspolaže sa 16 apartmana. Hotel ima resotran. Svaka soba ima tus/WC, TV.
Hotel Grifone 3* – www.hotelgrifonejesolo.it Hotel se nalazi u Lidu, na samo 100m od plaže. Hotel ima 26 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.
Hotel Verdi 3* – www.hotelverdijesolo.com/en/ Hotel se nalazi u Lidu, na trgu Marina, na samo 100m od plaže. Hotel ima 63 sobe, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, sef, klimu, wi fi.
Hotel Mondial 3* – www.hotelmondial.org/hotel-jesolo/en/ Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 1 minut hoda od plaže. Hotel ima glavnu zgradu i novoizgradjenu zgradu sa apartmanima koja se nalazi odmah pored glavne zgrade . U glavnoj zgradi se nalazi 66 soba i restoran. Svaka soba i apartman imaju tus/WC, TV, telefon, sef, klimu, balkon.
Hotel Canova 3* www.hotelcanovajesolo.com/ Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 1 minut hoda od plaže. Hotel ima 40 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, sef, klimu, balkon.
Hotel Arena 3* www.arenahotel.it/eng/index.htm Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 100 metara od plaže. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, balkon.
Hotel Sheila 4* – www.aparthotelsheila.net/en/ Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 50 metara od plaže. Hotel ima restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV, telefon, balkon, wi fi.
Hotel Terramare 3* – www.terramarehotel.com/hotel_uk.htm Hotel se nalazi u centru Lida, na samoj plaži. Hotel ima 46 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, balkon.
Hotel Oceanic 3* – www.hoteloceanic.net/ Hotel se nalazi u centru Lida, u pešačkoj zoni, na samo 50 metara od plaže. Hotel ima restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, telefon, balkon.
Hotel Vianello 3*www.hotelvianello.it/ – hotel se nalazi u mirnom delu letovališta Lido di Jesolo, na 300m od mora. Sve sobe imaju satelitski TV program, telefon, sef, klima uređaj, grejanje, terasu, kupatilo (tuš), fen za kosu. Hotel ima lift, bar, restoran, privatni parking, malo igralište, bazen za odrasle i za decu.
Hotel Kristal 3*  www.hotelkristalzane.com/index_en.asp – Hotel se nalazi u mestu Zane. Hotel ima 60 soba, restoran, bar, baštu. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, wi fi.
Hotel Parioli & Sanremo 3* – www.hotelsanremojesolo.it/en/hotel.html- Hotel se nalazi na samoj plaži u centru Lido di Jesola. Hotel ima, restoran, bar, terasu, wifi u holu. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef.
Hotel Bolivar 3* – www.hotelbolivarjesolo.it – Hotel se nalazi u centru Lido di Jesola, na 100 m od plaže. Hotel ima restoran, bar, lift, bazen, wi fi u holu. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, klima uređaj.
Hotel Ragno 3* www.ragnohoteljesolo.it/

Hotel se nalazi u centru Lido di Jesola, na 30 m od plaže. Hotel ima restoran, bar, wi fi u holu. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, sef, klima uređaj.
Hotel Continental 3* – www.continentaljesolo.it/en/

Hotel se nalazi u centru Lido di Jesola, na samoj plaži. Hotel ima restoran, bar, terasu, bazen, wi fi u holu. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, balkon.
Hotel Citta di Conegliano 4* – www.hrs.com/en/hotel/citta-di-conegliano/a-62397
Hotel se nalazi u centru Conegliana. Hotel ima restoran, bar, biznis centar, wi fi. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, klima uredjaj, wi fi.
Hotel Portofino 3* www.hotelbolivarjesolo.it – Hotel se nalazi u centru Lido di Jesola, na 150 m od plaže. Hotel ima restoran, bar, lift, bazen, wi fi u holu. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, klima uređaj, sef, balkon.
Hotel Ambasciatori Palace 4* www.hotelambasciatoripalace.com/eng/ambasciatori/home.asp
Hotel se nalazi u centru Lido di Jesola, na 2 minuta hoda od plaže. Hotel ima restoran, bar, TV salu, treasu, bazen, wi fi. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, balkon, wi fi.

Program putovanja

1. dan  BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA
Polazak iz Beograda sa parkinga pored direkcije “Laste” (Auto put Beograd-Niš broj 4.) i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…
2. dan PUNTA SABIONI –VENECIJA (fakultativa) – LIDO DI JESOLO
Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Fakultativna vožnja brodićem do “Kraljice Mediterana” – Venecije. Poseta gradu “krilatog lava” započinje sa mesta čija je lepota toliko neobična i zasenjujuća da se ljudska čula nikada ne mogu dovoljno nadiviti i načuditi – Piazza San Marco. Najpoznatije gradjevine nekadašnje Mletačke republike: Palazzo Ducale, Bazilika San Marco sa replikom čuvenih antičkih konja, Biblioteka Marciana, Campanila sa čijeg vrha se vidi čitava laguna, astronomski sat… Šetnja kroz lavirinte centralnog gradskog jezgra do kanala Grande i najstarijeg mosta Ponte Rialto. Kupiti sebi masku, suvenir toliko autentičan za ovaj grad. Slobodno vreme za uživanje.U popodnevnim satima povratak brodićem u luku Punta Sabioni i odlazak do mesta Lido di Jesolo/Noventa di Piave ili Oderzo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan  LIDO DI JESOLO – VERONA – VIĆENCA (fakultativno)
Doručak. Polazak na celodnevni fakultativni izlet. “Grad ljubavi” – Verona. Preplitanje legendi i istorijskih činjenica započinjemo na Piazza Bra, gde ćemo upoznati antički duh grada uz čuvenu Arenu. Velelepna Via Mazzini, toranj Lamberti i Piazza Signoria sa spomenikom Dante Aligijerija. Za sam kraj posetićemo Julijinu kuću i za trenutak se potražiti u nezaboravnom delu slavnog Šekspira… U popodnevnim časovima vožnja do Vićence – grada smeštenog ispod vrhova Monte Berika. Uživaćete uz gradsku arhitekturu na Piazzi Signori fotografišući čuvenu Palladianu ili La Rua stub. Probajte lokalnu pastu, popijte cappuccino ili se zasladite profiterolama u toku slobodnog vremena. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske…
4. dan SLOVENIJA – HRVATSKA – BEOGRAD
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima. (Kraj usluga).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
– smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u Lido di Jesolu, Noventa di Piave, Oderzu, Coneglianu, Brugneri, Zane … u 1/2 i 1/2+1 sobama.
– obilaske prema programu (Venecija – panorama grada)
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– boravišnu taksu
– ulaznice i fakultativne izlete
– individualne troškove
– putno osiguranje

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):

– Brodić P.Sabioni – Venecija – P.Sabioni 20€
– Brodić P.Sabioni – Venecija – P.Sabioni u vreme Karnevala 25 €
-Verona – Vićenca 25€

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

OK/19

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

* U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

* Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.amostravel.rs

*U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

* Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme, mesto polaska i naziv hotela

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa

Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova