Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - 2 noći, autobusom

Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - 2 noći, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija spada u jedan od najinteresantnijih gradova na svetu. Osim što se nalazi na 0 m nadmorske visine, ona se nalazi na moru i sastavljena je od 118 malih ostrvaca sa vodenim kanalima umesto ulica. Ovaj grad, pristanište u severoistočnoj Italiji na Jadranskom moru u regiji Veneto, čuveni je turistički centar sa prelepom arhitekturom, čudesnim ambijentom punim starih gradjevina, napuštenih palata (Duždeva palata), velikih poznatih crkvi (crkva Sv. Marka i Santa Marija dela Salute), fantastičnih trgova (trg Sv.Marka) i ulica, mostova (most uzdaha,most Rialto), bogatih muzeja, umetničkih galerija. Poznata je po brojnim manifestacijama od kojih su najznačajnije; filmski festival u Veneciji, Venecijanski bijenali, i čuveni Karneval u Veneciji. U njoj se nalazi i nadaleko poznata akademija lepih umetnosti “Accademia di Belle Arti”, čuvena fabrika obojenog stakla na ostrvu Murano, opservatorija i mnoge naučne i kulturne ustanove.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02 – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 70 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

79 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

 

Opis smeštaja:

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Majestic 4 * www.majestic-hotel.it/home.html
Hotel se nalazi u Lidu di Jesolu u neposrednoj blizini plaže. Hotel poseduje restoran, bar, bazen, Wi – Fi i parking. Sobe imaju kupatilo, terasu, TV, sef, mini bar i klima uređaj. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni – samoposluživanje).

Hotel Colorado 3* www.coloradojesolo.com
Hotel se nalazi u Lidu di Jesolu, na 80 m od plaže. Hotel poseduje bar, restoran i Wi – Fi internet u zajedničkim prostorijama. Sobe imaju TWC, fen, klima uređaj, sef i TV. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni – samoposluživanje).

Hotel Portofino 3* www.hotelportofino.it
Hotel se nalazi u Lidu di Jesolu, na dva minuta hoda od plaže. Hotel poseduje bazen, restoran i wifi internet u zajedničkim prostorijama. Sobe imaju TWC, klima uređaj, radni sto, telefon i TV. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni – samoposluživanje).

Hotel Kennedy 3* www.hotelkennedy.org
Nalazi se u Lidu di Jesolu, na oko 30 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bazen, veliku terasu, lift i wifi internet. Sobe sadrže TWC, SAT TV, telefon, terasu, fen, sef i klima uređaj. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni – samoposluživanje).

Hotel Eurorest 3* www.euroresthotel.it
Nalazi se u mestu Conegliano. Hotel poseduje bar, restoran, Wi-Fi internet, parking. Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, sef, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, Wi-Fi internet. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

Program putovanja

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa BAS-ove autobuske stanice. Noćna vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst. Panoramski obilazak: Srpska crkva Sv.Spiridon, Ponte Roso… Nastavak putovanja do Palmanova outlet centra. Slobodno vreme za šoping. Putovanje do Lido di Jesola ili do nekog mesta u okolini. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan LIDO DI JESOLO – VERONA – LIDO DI JESOLO
Doručak. Fakultativni obilazak grada ljubavi Verone. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. U večernjim satima povratak u Lido di Jesolo ili u neko drugo mesto u okolini. Noćenje.
4.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabbioni. Fakultativno: Vožnja brodićem od luke Punta Sabioni do istorijskog centra Venecije. Panoramski obilazak: Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, legende o Mostu Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv.Đorđa na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), “Stubovi smrti”, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, Prokurati, kafe
“Florian”, Zvonik, Astronomski sat…Šetnja do obala Kanala Grande. Razgledanje prelepog Ponte Rialta i šetnja živopisnim sestijerima Venecije, San Polo, Santa Kroće i Dorsoduro. Slobodno vreme. U popodnevnim satima povratni transfer brodićem do luke Punta Sabioni. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
– smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Lido di Jesolu ili nekom drugom mestu u okolini, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
– razgledanja i obilasci prema programu, usluge turističkog vodiča tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
– boravišnu taksu 1,80€ dnevno, plaća se na recepciji (za smeštaj u mestu Oderzo), 1,60€ dnevno, plaća se na recepciji (za smeštaj
u mestu Conegliano)
– međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za muzeje i galerije navedene u
programu.

FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
– prevoz brodom Punta Sabioni-Venecija-Punta Sabioni (Venecija) – 20€ odrasli / 15€ deca (povratna karta)
– Verona – 25€ odrasli / 20€ deca.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

POPUSTI I DOPLATE:
– deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 10€
– putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 20€
– doplata za 1/1 sobu – 35€.

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15€ I NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

BV/19

Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
• Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja organizatora.
• U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
• Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
• Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa
informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 70 putnika).
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova