Putovanje - San Marino - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 2 noćenja, autobus

Putovanje - San Marino - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 2 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/san-marino-prvi-maj-2019  ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA SAN MARINO ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana I Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada – San Marino, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301.godine. i danas broji oko 32.000 stanovnika…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 30.04. – 05.05.

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 55.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: – važi za određeni broj kapaciteta

79€ po osobi

CENA ARANŽMANA:

109€ po osobi

– Doplata za 1/1 sobu – 40€

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel 3* ( Blumen, New Jolie …) se nalazi u širem centru mesta. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi kontinentalnog. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan – BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa velikog parkinga preko puta Sava Centra. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze radi odmora.

2. Dan – PADOVA – RIMINI
Dolazak u Padovu. Padova je grad u istoimenoj opštini u regiji Veneto, na severu Italije. Prelepi grad sa veoma dobro očuvanim gradskim jezgrom, sa nizom crkava i palata. U Padovi se nalazi Bazilika Sv.Ante, Kapela Arena oslikana freskama Giotta, Prato della Valle, Palazzo della Ragione…Na trgu Piazza dei Signori nalazi se više znamenitih gradjevina: loža Gran Guardia, Palazzo del Capitanio, Mikelandjelova renesansna katedrala… Nastavak putovanja ka Riminiju. Rimini je najpoznatije italijansko letovaliste na jadranskoj obali. Svake godine u gradu se održava La Notte Rosa, zabava od sumraka do zore sa kojom počinje letnja sezona. Iako su u prvom planu obično masovni turizam, prepune plaže i barovi, Rimini je takodje grad bogate istorije i neverovatne lepote (Ponte di Tiberio, Pazza Cavour, Piazza Tre Martiri, Tempio Malatestiano, Castello Malatestiano…). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. Dan – FERRARA – MODENA – MARANELLO
Doručak. Slobodno vreme. Celodnevni fakultativni obilazak gradova Ferrara i Modena. Ferrara je šesti po veličini grad pokrajine Emilia-Romagna. Poznata je po izuzetno vrednom i dobro očuvanom istorijskom jezgru, koje je pod zaštitom UNESCOa. Najvažnija građevina je četvrtasti Zamak obitelji d’Este (Castello Estense) s četiri tornja, izgrađen od opeke u samom središtu grada, i okružen kanalom. Slobodno vreme do polaska za Modenu. Modena je grad u severnoj Italiji. To je rodno mesto Enza Ferrarija i Luciana Pavarottija i jedno od središta italijanske automobilske industrije. Glavne znamenitosti su: Duomo di Modena, Piazza Grande, Palazzo Ducale, Ghirlandina, Palazzo Comunale di Modena, Piazza Roma, Via Farini…Katedrala u Modeni je na UNESCO-voj listi svetske baštine. Slobodno vreme. Fakultativni obilazak Muzeja Ferrari u Maranellu. U Maranelu je Ferari način i smisao života. Nekoliko stotina metara od fabrike Ferrari nalazi se muzej u kojem možete prošetati kroz istoriju Ferrarija. Sve je tu, na nekoliko etaža, počev od prvog Ferrarija (Ferrari 125 S iz 1947.), preko modela 750 Monza iz 1954. do prostorije u kojoj su smešteni apsolutni šampioni svoga vremena, osam pobednika iz deset godina takmičenja u Formuli 1. Obilazak muzeja je individualan. U večernjim časovima povratak u Rimini. Noćenje.
4. Dan – SAN MARINO
Doručak. Napuštanje hotela. Celodnevni fakultativni izlet do San Marina. Republika San Marino je jedna od najstarijih država na svetu. Nalazi se na istočnom obodu Apenina. Osnovana je 301.god kada je bila u sastavu Rimskog carstva. Iako suverena ona je potpuno zavisna od Italije kojom je okružena u celosti od 19.veka. Obilazak čuvene tvrdjave San Marino, bazilika San Marina, kapija Sv.Franje… Slobodno vreme za shopping i šetnju kroz romantične ulice San Marina. U dogovoreno vreme nastavak putovanja za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim pauzama radi odmora.
5. Dan – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz autobusom visoke turističke klase od 16 do 90 sedišta (klima/video i audio oprema) na navedenoj relaciji
– smeštaj u hotelu 2/3*, 2 noćenja sa doručkom, doručak kontinentalni;  smeštaj u 1/2, 1/2+1 sobama (svaka soba ima tw, tv)
– usluge turističkog pratioca tokom putovanja
– agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– obaveznu boravišnu taksu, plaća se na recepciji
– fakultativne izlete
– doplatu za 1/1 sobu iznosi 40 eur
– individualne troškove
– putno osiguranje

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

– izlet do Ferrare i Modene (prevoz autobusom, taksa, parking, vodič ) – 35 evra
– izlet do Muzeja Ferrari u Maranellu (prevoz autobusom, taksa, parking, ulaznica za muzej, vodič) – 25 evra
– izlet do San Marina (prevoz autobusom, taksa, parking, vodič) – 25 evra
– PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA – (izlet do Ferrara, Modena, San Marino) – 50 evra

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

L/19

Kalkulacija radjena na 55 putnika

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 osoba.

Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova