Putovanje - Pariz - Prvi maj - Praznik rada - avion, 5 noćenja

Putovanje - Pariz - Prvi maj - Praznik rada - avion, 5 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/pariz-prvi-maj-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PARIZU ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2020. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2020. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najveći i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom  je podeljen na severnu – Desnu obalu i južnu – Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 28.04.2020 – 03.05.2020.

Minimum za realizaciju putovanja je 20 putnika.

CENA ARANŽMANA:

649€ po osobi

Doplata za 1/1 sobu 220€

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel IBIS LA DEFENSE CENTRE ***, Pariz, 4 Boulevard de Neuilly, 92081 Paris, telefon: +33 4197 4040, www.ibis.com
Nalazi se u srcu Defansa, savremene gradske četvrti, preko puta metro stanice Esplanade de la Defense. Hotel ima 286 nedavno renoviranih soba sa kupatilom sa fenom, telefonom, internet konekcijom (na zahtev uz doplatu), SATTV-om. Kontinentalni doručak – samoposluživanje.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan (utorak, 28. april 2020) BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”. Poletanje za Pariz. Dolazak u Pariz. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole, ostrvo Site, katedrala Notr Dam… Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

2. dan (sreda, 29. april 2020) PARIZ

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umetničkim delima dobio je tokom vladavine Fransoa i u prvoj polovini 16. veka. Posle Francuske Revolucije pretvoren je u muzej. Danas, 219 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu sa kolekcijom od oko 300.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. Veka. Tokom posete Luvru videde se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. veka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan (četvrtak, 30. april 2020) PARIZ – VERSAJ – PARIZ (oko 50 km)

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Versajski dvorac”. Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom – sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, najvedi i najraskošniji u Evropi – izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV ( 1643 – 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. “Kralj sunce” koji je, od svoje pete godine, formalno bio na prestolu 72 godine a faktički upravljao Francuskom pet i po decenija, okupljao je u Versaju vrhunske umetnike svoga vremena koji su kontinuirano radili na proširenju i ulepšavanju dvorca i vrtova. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) i proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Tokom posete obilaze se: Veliki kraljevski apartmani, Kraljičini apartmani i čuvena “Dvorana ogledala“. Povratak u Pariz. Noćenje.

4. dan (petak, 1. maj 2020) PARIZ

Doručak. Poludnevni fakultativni obilazak Monmartra u pratnji vodiča. Monmatr (130 m.n.v) je najviše među 11 brda i brežuljaka na kojima leži Pariz ,nalazi se na njenom severnom obodu i spada u njegove najpoznatije istorijske kvartove. Na vrhu Monmartra uzdiže se velika bela bazilika Sakre Ker, čija su impozantna kupola i zvonik više od jednog veka sastavni deo siluete francuske prestonice. Od sedamdesetih godina 19. veka Monmartr naseljavaju i na njegovim padinama dolaze da stvaraju veliki umetnici kao Berlioz, Hajne, Renoar, Mone, Van Gog, Tuluz Lotrek, Pikaso, Dali… pretvorivši ga u prostor nekonvencionalnog i boemskog života. Poseta bazilici, šetnja uličicama oko glavnog trga Tertr gde se mogu videti desetine slikara za svojim štafelajima, do mesta gde su se odigrali dramatični događaji tokom Pariske komune (1871). Šetnja do poznatih trgova Pigal i Blanš u podnožju brda gde se nalazi kabare “Mulen ruž” (1889), jedan od simbola nodnog života Pariza (individualni povratak u hotel). Slobodno popodne. Noćenje.

5. dan (subota, 2. maj 2020) PARIZ

Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske. Noćenje.

6. dan (nedelja, 3. maj 2020) PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd u 12:20 sati (let AF 1660). Dolazak u Beograd u 14:35 sati.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

-prevoz avionom na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air France), aerodromske

-takse u Beogradu i Parizu u iznosu od 76 evra (čiji je iznos podložan promeni),

-smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim sobama, pet noćenja sa doručkom

-transferi autobusom na relacijama aerodrom – hotel i hotel – aerodrom u Parizu,

-panoramsko razgledanje Pariza, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

-fakultativni izleti i posete i međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-gradska taksa u iznosu od 1.88 evra po osobi i noći (plaća se na recepciji hotela)

-individualni troškovi.

FAKULTATIVNI IZLETI

– Poludnevna poseta dvorcu i muzeju Luvr. Cena: 50 evra. U cenu je uključen dvočasovni obilazak Luvra po programu u pratnji vodiča i
ulaznica.
– Poludnevni obilazak Monmartra u trajanju od oko tri sata. Cena: 25 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (individualni povratak u hotel).
Poludnevni izlet “Versaj”. Cena: 70 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (individualni povratak u hotel).

– Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu, isključivo u evrima i u efektivi.
Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

F/20

Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova