Putovanje - Moskva - Varšava - Minsk - Uskrs - 5 noćenja, autobusom

Putovanje - Moskva - Varšava - Minsk - Uskrs - 5 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/moskva-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U MOSKVI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

MOSKVA: Glavni grad Rusije, 1325.godine postaje velikokneževsko sedište. Za vreme vladavine Petra Velikog, glavni grad je umesto Moskve postao novoosnovani Sankt Peterburg. Tek 1918.za vreme boljševika, Moskva je ponovo postala središte političke moći. Crveni trg je najpoznatiji i najveći trg u Moskvi sa prelepom crkvom Svetog Vasilija Blaženog.

KREMLJ: Utvrđeni deo starih ruskih gradova. Krajem 15.veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugačkim 2 km i ukrašenim sa 19 tornjeva. Kremlj je do 18.veka bio rezidencija careva i patrijarha Ruske pravoslavne crkve.

VARŠAVA: Ritam šopenove muzike prati prestonicu Poljske. Varšava je bila jedan od najlepših gradova u Srednjoj Evropi, ali je tokom Drugog svetskog rata potpuno razorena. Kraj rata dočekala je u ruševinama. Danas je Varšava grad bogata palatama i dvorcima, impresivnim crkvama igalerijama. Staro gradsko jezgro, sa kamenim kućama šarenih fasada i kulom Barbakan, uvršteno je na Uneskovu listu svetske baštine. Proverite zašto je zovu Pariz na istoku.

MINSK: Minsk je glavni grad Belorusije, politički, administrativni, ekonomski, naučni i kulturni centar zemlje i istoimenog regiona. Minsk je ubedljivo najrazvijeniji grad u zemlji, sa svojih skoro 2 miliona stanovnika.
Grad Vas svakako neće ostaviti ravnodušnim, uprkos svojoj sumornoj prošlosti i asocijaciji na vreme komunizma odiše progresivnošću i modernim trendovima uprkos svojoj nekadašnjoj reputaciji. Moderni kafići, restorani, impresivni noćni klubovi su mesta koja će svakako privući Vašu pažnju, dok će Vas suši barovi i umetničke galerije u centru grada potpuno očarati i fascinirati.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 31.03 – 09.04.

Program je rađen na bazi minimum 60 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

259 € po osobi

*REDOVNA CENA*

329 € po osobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €

Opis smeštaja:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela.

Varšava

Hotel Best Western Hotel Felix 3* – Varšava

www.bestwestern.com

Nalazi se u mirnom delu Varšave, samo 10 minuta vožnje do centra grada. Sve sobe su 1/2,1/3 poseduju prostrano kupatilo, tuš i fen. Doručak je na bazi švedskog stola.

Moskva

Maxima Zarja 3*

http://maximahotels.ru/en/hotel/zarya/

Nalazi se izmedju dve metro satnice, 8-10 minuta pešice do svake i do centra (do Tverske ulice) ima 15 minuta vožnje. Renoviran je pre nekoliko godina i veoma je popularan. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, tv-om,telefonom. Doručak je na bazi švedskog stola.

Minsk

Hotel Sputnik 3*

http://en.sputnik-hotel.com/

Nalazi se u blizini istorijskog centra grada. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, mini barom, radnim stolom, tv-om, telefonom. Hotel sadrži saunu, restoran, bar. Doručak (švedski sto) uz doplatu na licu mesta.

Agencija zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije od navedenih.  

Program putovanja

1.DAN BEOGRAD – NOVI SAD – VARŠAVA

Sastanak grupe u 16:30h na parkingu Sava centra, polazak u 17h. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku… sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN VARŠAVA

Dolazak u Varšavu u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme za odmor.U predvečernjim časovima razgledanje grada u pratnji vodiča: kvart Starog grada – Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESKO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN VARŠAVA – MOSKVA

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Rusiji. Dnevna i noćna vožnja kroz Poljsku i Litvaniju.

4.DAN MOSKVA

Dolazak u Moskvu u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. U predvečernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska do grada sa vodičem kako bi se upoznali sa moskovskim metroom koji predstavlja najveći podzemni sistem transporta na svetu. Moskovski metro je podzemna železnica sa najvećim brojem prevezenih putnika na svetu, u proseku 8,1 milion putnika, što je više od broja koji prevezu metroi u Londonu i Njujorku zajedno. On je spoj lepote i savršenstva i predstavlja pravo remek-delo ljudske kreativnosti u graditeljstvu i jedan je od simbola Moskve i Rusije. Noćenje.

5.DAN MOSKVA – SERGIJEV POSAD

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – srce pravoslavlja(bivši Zagorsk). Udaljen je oko 70 km.od Moskve. U značajne verske centre neizostavno se ubraja manastir Svetog trojstva i Sv.Sergija. Ovaj manastir je za hrišćane važno mesto hodočašća . U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera staroruske umetnosti i arhitekture. Od 1993.godine muzej je svetska kulturna baština. Nakon izleta povratak u Moskvu, mogućnost fakultativnog krstarenja rekom Moskvom, doživite bajkovitu Moskvu sa reke. Slobodno vreme… Noćenje.

6.DAN MOSKVA – OBILAZAK KREMLJA

Doručak. Fakultativni obilazak Kremlja, najstarijeg i istorijskog dela centra Moskve. Kremlj je utvrđeni deo starih ruskih gradova. Krajem 15.veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugačkim 2 km. Kompleks služi kao zvanična rezidencija Predsednika Rusije. Obilazak teritorije, Uspenske, Blagoveštenske i Arhanagelske crkve, zvonik Ivan Veliki iz 1600.godine, zatim Oružana palata (muzej koji se nalazi pod zaštitom UNESKO-a), riznica carske Rusije… Slobodno vreme. Noćenje.

7.DAN MOSKVA – MINSK

Doručak. Napuštanje hotela.Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do polaska za Minsk. Mogućnost fakultativne posete muzeju Panorama Borodinske bitke, Zašto Napoleon nije uspeo osvojiti Moskvu? Odgovor leži upravo u ovom muzeju koji je posvećen ratu sa Napoleonom koji je 1812. godine umarširao u Moskvu. Glavni eksponat muzeja je ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Minsku. Noćna vožnja.

8.DAN MINSK

Dolazak u Minsk u prepodnevnim časovima. Razgledanje jednog od najuređenijih gradova sveta, poznat po mnogobrojnim fontanama, jedan od najčistijih gradova sveta. Po broju parkova i zelenih bulevara, Minsk je uvek bio među vodećim gradovima u Sovjetskom Savezu. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje

9.DAN MINSK

Napuštanje hotela. Nastavak putovanja ka Srbiji. Dnevna i noćna vožnja preko Poljske, Slovačke, Češke i Mađarske.

10.DAN NOVI SAD – BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
– Smeštaj u hotelu 3*- na bazi 1 noćenja sa doručkom u Varšavi, 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak) u Moskvi, 1 noćenja u Minsku
– Panoramsko razgledanje gradova po programu,
– Usluge predstavnika agencije / vodiča,
– Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (cene su podložne promenama, minimum putnika za realizaciju izleta je 25)

– obilazak moskovskog metroa 10e (uključen vodič, karta za metro i ulaznica);
– izlet u Sergijev posad 40e (uključen vodič, autobus, ulaznice)
– krstarenje rekom Moskvom 25e
– Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 55e (uključen vodič, autobus, ulaznice)
– poseta muzeju Borodinske bitke 30e (uključen vodič, karta za metro i ulaznica);

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.

DOPLATE:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €.

ETA

Program je rađen na bazi minimum 60 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

OPŠTE NAPOMENE:
– Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
– Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
– Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova