Putovanje - Milano - Sretenje 2018. - Dan državnosti - autobus, 2 noćenja

Putovanje - Milano - Sretenje 2018. - Dan državnosti - autobus, 2 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/milano-dan-drzavnosti-sretenje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U MILANU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije.  Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opere Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02 – 18.02.

Program je rađen na bazi minimum 45 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

89 € po osobi

*REDOVNA CENA*

105 € po osobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 60 €

Opis smeštaja:

Smeštaj je u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

Hoteli Rex 3*, Via Marco D’Agrate, 34, Hotel Ibis ca Granada Viale Giovanni Suzzani, 13/15, Milano, Hotel Lorentegio 4* Via Lorenteggio, 278, Milano. B&B MILANO SESTO 3* Via Ercole Marelli 303 (Sesto San Giovanni).

Locirani su na oko 8-10 km od centra grada. Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu recepcijom, restoranom, aperitiv barom… Usluga doručka u Italiji je skromnija od standrada na koji smo mi navikli iako za naše putnike tražimo “pojačani doručak” po njihovim standardima i obično je kontinentalni ili švedski sto sa izborom par opcija jela.

Agencija zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije od navedenih.  

Program putovanja

1. dan

Polazak iz Novog Sada u 19h, Beograda 19h (transfer do rumske raskrsnice). Putovanje preko Slovenije i Hrvatske.

2. dan MILANO

Dolazak u Milano. Razgledanje grada i najpoznatijih znamenitosti u centru Milana: grandiozni zamak Sforca, rezidencija milanskih vojvoda, Via Dante, Pjaca del Dumo gde je raskošna Milanska katedrala – najveća u Italiji posle crkve sv. Petra u Rimu, čuvena Skala – najuglednija operska kuća u svetu (1778.), otmena Galerija Viktora Emanuela sa prvoklasnim restoranima i kafeterijama, trgovačke ulice sa prodavnicma artikala najpoznatijih italijanskih modnih brendova Armani, Versace, Prada, Guci. Odlazak u hotel. Noćenje.

3. dan ĐENOVA

Doručak Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je glavni grad oblasti Ligurija i najveća luka Italije. Zbog izuzetne važnosti stari grad je pod zaštitom Unesco-a. Sledi obilazak glavnih zanmenitosti Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, zatim stari svetionik La Lanterna koji je najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi, kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme uz preporuku obilaska nekog od muzeja. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu… Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan KOMO MONZA

Doručak. Fakultativni celodnevni izlet uz upoznavanje slikovitog grada Koma na istoimenom jezeru, najdubljem u Evropi, aristokratskoj oazi mira i tišine nedaleko od Milana. Razgledanje grada poznatog po promenadi, mnogobrojnim kafanama, kao i slikovitoj srednjovekovnoj četvrti. Mogućnost vožnje brodićem. Nastavak putovanja do Monce. Monca je poznata po neoklasičnom dvorcu Vila Reale, sa prelepim parkom, u engleskom stilu koji okružuje dvorac je po prostranstvu (680 hektara) četvrti među gradskim parkovima u Evropi. U njegovom severnom delu nalazi se nacionalni autodrom sa 50.000 mesta – kolevka italijanskog automobilskog sporta – izgrađen među prvima u svetu (1922.), gde se, pored mnogobrojnih auto i moto takmičenja održavaju trke Formule 1. Nakon razgledanja znamenitosti grada, sledi kraže slobodno vreme te povratak za Srbiju.

5. dan

Dolazak u Srbiju u jutarnjim ili podnevnim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima/video) na navedenoj relaciji,
– smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2  i 1/3 sobama u okolini Milana na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili skromniji švedski sto),
– vodič-pratilac grupe,
– troškovi organizacije i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– turističku taksu koja se plaća na licu mesta od 3-5 € po osobi po noći,
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (cene su podložne promenama, za minimalni broj putnika za realizaciju izleta raspitati se u agenciji)

– Izlet Komo-Monza – 20€,

– izlet Đenova Serravalle – 30€,

– Serravalle – 20€,

– Vožnja brodom Komo – 15€.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

DOPLATE:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 60 €.

ANS

Program je rađen na bazi minimum 45 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-000-50
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova