Putovanje - Atina - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 3 noćenja, autobus

Putovanje - Atina - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 3 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/atina-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U ATINI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Atina je glavni i najveći grad Grčke. Jedan je od najstarijih i najvećih evropskih prestonica. Grad je dobio ime po grčkoj boginji mudrosti – Atini. Kosmopolitski moderan grad Atina je, takođe, poznat po tome, što je u doba antike bio moćan grad-država i vrlo važan obrazovani i filozofski centar tog vremena. Atina se smatra začetnicom demokratije. Često se naziva kolevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tokom IV i V veka pre nove ere. Iz tog razdoblja u Atini je ostalo mnogo antičkih zgrada i umetničkih dela. Najpoznatiji je svakako Akropolj, koji je priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 30.04 -05.05.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika.

CENA ARANŽMANA:

*SPECIJALNA PONUDA – važi za ograničeni deo kapaciteta*

129€ po osobi 

*REDOVNA CENA*

149€ po osobi 

– Doplata za 1/1 sobu je 90 eur

Opis smeštaja:
Hotel Mirabelo 3***;  Hotel Xenophon Acharnon 340, Atina

Raspolaže dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hotel raspolažu sa recepcijom restoranom, aperitiv barom. Agencija zadržava pravo izmene hotela iste ili više kategorije, poput navedenog hotela ili hotel Canadia, Dorian Inn ili sličan.

Program putovanja:

1. dan NOVI SAD – BEOGRAD

Polazak autobusom iz Novog Sada sa Železničke stanice kod lokomotive, i iz Beograda. Noćna vožnja kroz Makedoniju i Grčku, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan ATINA

Dolazak u Atinu oko podne. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Omonija (najstariji u Atini), Neoklasične zgrade Nacionalne Biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta (sada Nacionalni Istorijski Muzej), najvećeg atinskog trga Sintagma sa neoklasičnom zgradom Novog Parlamenta, gde se nalazi grob neznanog junaka koga čuvaju Evzoni (predsednička garda) u tradicionalnoj uniformi, potom obilazak Olimpijskog stadiona gde su održane prve moderne Olimpijske igre… Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan ATINA – PELOPONEZ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno odlazak na celodnevni izlet na Peloponez (Argolida) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, obilazak Epidaurusa čuvenog antičkog pozorišta izuzetne akustičnosti, zatim odlazak do Nafpliona (prelepog primorskog grada i stare grčke prestonice), pauza za ručak ili kaći odmor, potom obilazak ostataka “zlatne” Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i tzv. Atrejevom riznicom. Povratak u Atinu u popodnevnim satima. Fakultativno odlazak na Grčko veče u neki od tradicionalnih restorana na Plaki. Noćenje.

4.dan ATINA – GLIFADA

Doručak. Slobodan dan ili celodnevni izlet Pirej-Vouliagmeni-Glifada-Sunion: obilazak najveće grčke morske luke Pirej, šetnja promenadom letovališta Vouliagmeni (ekskluzivno odmaralište na atinskoj rivijeri, takođe i velika marina u kojoj su usidrene prelepe jahte, odlična peščana plaža) Glifada, otmeno i prefinjeno predgrađe Atine, letovalište sa predivnom plažom Astir uz koju su mnogobrojne taverne sa specijalitetima grčke kuhinje, kafići i za kraj Sunion, najjužnija tačka Balkanskog poluostrva, gde se uzdiže hram boga mora Posejdona(ne ulazi se). Povratak u Atinu u popodnevnim satima. Noćenje.

5. dan ATINA

Doručak. Napuštanje hotela nakon doručka, fakultativno poseta Akropolju ili slobodno vreme do oko 19h. Slobodno vreme za šetnju i obilazak muzeja ili jednostavno uživanje u nekom od brojnih kafea. Noćna vožnja…

6. dan BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak u Srbiju u podnevnim satima.

U cenu je uračunato:

-Prevoz autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema),

-tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu Iniohos 3* u Atini

-razgledanje grada prema programu

-usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu nije uračunato

-troškovi međunarodnog putnog osiguranja.

-Fakultativni izleti

-Boravišne takse za hotel

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticaam Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI  (Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika):

-Razgledanje Akropolja sa ulaznicom 25 €

-Izlet Pirej-Vouliagmeni-Glifada-Sunion 15 €

-Izlet Peloponez sa ulaznicama – 45 €

-Grčko veče 30 €

-Fakultativni izleti obuhvataju prevoz, vodiča i ulaznice gde je to naznačeno.

 

AV/19

Program je rađen na bazi 40 platežnih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika, najkasnije 5 dana pred put

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova