Hotel Titanic Mardan Palace, Antalija

Ultra All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKablovska TVSpa

Hotel Titanic Mardan Palace, Antalija

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/antalija-letovanje-2019ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U ANTALIJI!

Lokacija:
Udaljen je 15 km od aerodroma u Antaliji i 25 km od centra grada. Zauzima površinu od 180.000 m². Počeo je sa radom 2009. godine. Od 2018. godine je u vlasništvu kompanije Titanic Hotels kada se i dogodila poslednja renovacija.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel je podeljen u 3 dela (Anatolian deo, Evrposki deo, Dolmabahce deo) i raspolaže sa različitim tipovima luksuzno opremljenih soba.
Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar(bezalkoholna pića i pivo, besplatno), sef (besplatno), bežični internet (besplatno), balkon ili terasa.

Hotelski sadržaji:
Pored velikog broja raznovrsnih sadržaja gostima su na raspolaganju i glavni restoran, 8 a la carte restorana (plaćaju se), 11 barova, 17 konferencijskih sala (10-35 mesta), 2 spoljašnja bazena, 2 unutrašnja bazena.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

http://www.mardanpalace.com

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera.

Ukratko o Antaliji

Glavni i najveći grad turske rivijere sa atraktivnim bulevarima, brojnim šoping centrima, šetalištima pod palmama uz liticu mora i pogledom na Duden vodopad i velikom lukom gde je nastala Antalija. Osnovana je u 2. veku pre nove ere od strane kralja Pergama, tadašnji naziv je Antalija. Od tada je grad konstantno naseljavan, pružajući utočište Rimljanima, Vizantijcima, Seldžucima, sve dok nije pao pod vlast Otomanskog carstva. U slikovitom starom delu grada, Kaleici, naićićete na uzane uličice sa drvenim kućama oivičenim starim gradskim zidinama. Kada je car Hadrijan posetio Antaliju 130. godine nove ere, izgrađena je kapija u njegovu čast. Danas stoje dve kule koje su sastavni deo kapije i zidina starog grada. Toranj sa satom (Saat kulesi) na Trgu Kalekapisi je takođe deo gradskog utvrđenja.

Dok odmarate uz očaravajuć pogled sa Kaleicia na luku Antalije, predlažemo da se osvežite sveže ceđenim voćem na terasi restorana koji prikazuje luku kao na dlanu i sigurno će mnogima ostati godinama urezan u sećanju. Simbol i oličenje grada je Ataturkova statua i Kisik minaret. Plaža Lara je udaljena 10 km od aerodroma, a Konyaalti plaža 15 km. Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 m. Ovaj divan prizor možete videti tokom ekskurzija krstarenje ili obilazak grada koje će Vam naši turistički vodiči ponuditi.

Preporučujemo izlete: obilazak mesta Demre gde se nalazi crkva Svetog Nikole, krstarenje brodom, tursko kupatilo, rafting (splavarenje), Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, obilazak Antalije i Duden vodopada i šoping tura, Troya šou…

  • USLOVI PLAĆANJA

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova