Najam apartmanaBazenRestoranBarKlimaInternet cafeKablovska TV

HOTEL TINA, Krf-Dasia

Opis hotela

Lokacija: Hotel se nalazi u Dasiji, 400 m od plaže i 400 m od centra mesta.

Usluga: noćenje u sobi.

Smeštaj: Hotel u svom sastavu ima standard sobe sve opremljene toaletom (T/WC), klima uređajem, TV, telefonom.

Sadržaj: Hotel poseduje restoran, bazen, recepciju, bar, TV sala, internet ugao, parking.

 

 

Ukratko o Krfu

Jedno od najlepših ostrva je šumovito ostrvo Krf  koje se nalazi u Jonskom moru. Njegovi ljupki gradići ustuknuli su od grčke tradicije i više su okrenuti mediteranskom nasleđu. Na ostrvu sa prelepim plažama u peščanim uvalama nalazi se i sam grad Krf,veliki turistički centar, koji je prava oaza zelenila, malih ostrvlja, tirkiznih uvala, a čini ga park Spianada, zaliv Garica, poluostrvo Kanoni, manastir Vlaherna, Mišje ostrvo…Današnji grad Krf sagrađen je i proširen tokom venecijanske okupacije, a venecijanska tvrđava koja se uzdiže na istočnom delu grada jeste upečatljiv spomen nekadašnje moći Mletačke Republike. Na Krfu se krećete otmenim francuskim avenijama, odmah potom ulazite u tesne napolitanske sokake, da bi se najzad našli pred građevinom koja bez sumnje pripada engleskoj arhitekturi, ili pred grčkom crkvom i sve to deluje harmonično. Ono što čini Krf posebno interesantnim za nas je mesto Guvija gde se iskrcala srpska vojska posle prelaska Albanije 1916. godine. U mestu Agios Mateos je boravila Drinska divizija. Nedaleko od grada Krfa je ostrvo Vido sa mauzolejom srpskih ratnika iz I sv. rata. Tu je bila “plava grobnica”. U zgradi pozorišta na Krfu je 1918. godine potpisana “Krfska deklaracija” o ujedinjenju u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovanaca.

Ako želite da pročitate nešto više o Grčkoj posetite naš sajt www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK LETO 2013-EJ
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI:

Hotel Tina

LEGENDA:ADL-odrasla osoba, CHD– dete od 2-12 god, INF-dete od 0-2 god, HB-polupansion, BB-noćenje sa doručkom, RR-najam apartmana, SV-pogled na more, PV-pogled na bazen,GV-pogled na bastu, RV-Rear view-pogled sa strane,GW-Garden Wing,GR SV-Guest room SV,PS-Premium Sea View MV– pogled na planine,Family room-porodicna soba,SUP-superior soba, MB-Main building,A/C-klima, B.COT-krevetac za bebu, AI-“sve ukljuceno” ili “all inclusive”- (doručak-ručak-večera, užina u toku dana, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova u hotelima

 

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Krf – Beograd;

– 10 ili 11 noćenja u izabranom hotelu/apartmanu na bazi odabrane usluge;

– Transfere aerodrom – hotel/apartman – aerodrom;

– Usluge predstavnika na ostrvu;

– Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske takse: aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god – 15,30 EURA – plaćanje u agenciji; aerodrom Krf – odrasli i deca od 5 do 12 god: 22 EURA – plaćanje u agenciji; DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo): 1 EURO – plaćanje u agenciji; YQ takse – odrasli i deca od 2 do 12 god. (takse za poskupljenje goriva i zavise isključivo od avio prevoznika JAT Airways):

– Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)

– Fakultativne izlete i ekskurzije;

– Individualne troškove putnika.

–    UKUPAN IZNOS AVIO TAKSI I DOPLATE ZA GORIVO JE PODLOŽAN PROMENI. NAPLAĆUJU SE NA DAN IZDAVANJA AVIO KARTE A 48 SATI PRE POLASKA

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti:

Načini plaćanja:

– Gotovina:

40% prilikom rezervacije a ostatak 15 dana pred put

– čekovima građana na rate

– Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

U slučaju promene kursa dinara na dan uplate, nenaplaćeni deo podleže promeni i doplati (valutna klauzula).

1. dan BEOGRAD- KRF Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla,u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Rodos. Po dolasku na Rodos, transfer do apartmana/hotela. Usluga prema programu.

2.- 10./11.dan KRF.   Usluga prema programu.

11./12. dan KRF -BEOGRAD  Po odjavljivanju iz apartmana/hotela,transfer do aerodroma i let do Beograda

 

VREME POLETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD: 

Molimo Vas da obavezno 24 h pre polaska na put, u agenciji gde ste izvršili prijavu na putovanje, proverite tačno vreme poletanja aviona. Putna dokumentacija će Vam biti uručena na našem šalteru 2 sata pre zvanično objavljenog vremena poletanja. Po putniku je dozvoljeno nošenje 20kg prtljaga kao i 1 komad ručnog prtljaga koji odgovara standardu JAT-a. Let po pravcu traje oko 1 h i 10 minuta.

Avio prevoznik je JAT AIRWAYS. Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, kafom i sokovima.

Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama.  U slučaju kašnjenja aviona (a što je moguća pojava u čarter saobraćaju na koju Agencija nema uticaja i koja zavisi od stanja na aerodromima u Beogradu, destinaciji putovanja i drugim faktorima vezanim za plan leta kroz druge zemlje),  putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe Aerodroma Nikola Tesla. Čarter letovi su obično rano jutarnji ili u predvečernjim satima. Poslednjeg dana boravka na destinaciji, moguće je da  povratak aviona u Beograd zbog kašnjenja započne ili se završi posle ponoćnih sati  dana koji je objavljen kao poslednji dan boravka. Raspored sedenja u avionu odredjuje aerodromska služba. Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne na let.

VAŽNE NAPOMENE ZA HOTELE I APARTMANE:

U svim hotelima ishrana je po principu švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje) osim u hotelu Omiros gde je za večeru dnevni jelovnik (predjelo, glavno jelo, salata, desert ili voće).

Napomena za “dressing code”:

Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*. Za gospodu duge pantalone i majice sa kratkim rukavima (ne šortsevi i atletske majice). Za dame adekvatna garderoba (zabranjen je ulazak u kupaćim kostimima i šortsevima).

Dodatne napomene:

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
– Bebe od 0 do 2 godine plaćaju 25 EUR – plaćanje u agenciji;
– U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

 

Dasia

Kasiopi

Ipsos

Kavos

Guvia

Perama

Benices

Moraitika

Agios Georgios (south)

Agios Georgios

Pelekas

Liapades

Paleokastrica

Nisaki

Kontokali

Agios Ioannis Peristeron

Agios Gordios

Aharavi

St. Spyridon

Komeno

Sidari

Grad Krf

Roda

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova