Hotel Sun Beach, Side

KLIKNITE NAwww.amostravel.rs/aranzmani/side-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U SIDEU!

Opis Hotela

Lokacija:
Na samo 1 km udaljenosti od centra Sidea a 65 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2000. a poslednja renovacija urađena je 2014. godine.

Plaža:
Privatna peščana plaža na kojoj su ležaljke i suncobrani uračunati u cenu dok se korišćenje hotelskih peškira naplaćuje.

Sobe:
U 5-ospratnoj glavnoj zgradi su raspoređene 59 standardne sobe (max 2+1 osoba, 18 m2), 7 ekonomičnih soba (max 2 osobe, 16 m2), 5 family soba (max 3 osobe, 30 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, TV, mini bar (plaća se), telefon, WiFi (besplatno), sef (plaća se), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, bar, otvoreni bazen, večernje animacije (jednom sedmično), sauna, tursko kupatilo, pikado, WiFi besplatno. Plaća se: masaže, motorni sportovi na vodi, usluge doktora (na upit), iznajmljivanje vozila, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Napomena:
Odlično pozicioniran hotel. Idealna početna tačka za dinamičan odmor.

Ukratko o Sideu

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže narova. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more… U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.
Izleti koje preporučujemo: obilazak Perge-Aspendos-Side, krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, rafting (splavarenje)…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova