PolupansionNa plažiWi-FiRestoranBarKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

HOTEL SIOKAS, Nei Pori

Opis Hotela

http://www.siokashotel.gr/

Hotel je smešten neposrednu uz prelepu peščanu plažu u mestu Nei Pori. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, sef na racepciji, lift, parking. Hotel poseduje 30 komfornih i prelepo opremljenih soba koje imaju: plazma SAT TV, telefon, Wi – Fi besplatan internet, klima uređaj, mali frižider, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, balkon sa pogledom na more i planinu Olimp. Usluga je polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje).

 

Platamon

Lep gradić, pun zelenila, smešten uz lepu dugačku plažu, pod Olimpom, nedaleko od Katerini. Duž dugačkog šetališta postoji gradska plaža, a posle luke, malo izvan centra je i velika plaža po svačijem ukusu. Letovalište se može pohvaliti velikim brojem prodavnica, taverni, kafeterija, diskoteka, hotela, restorana brze hrane. Prijatna klima, toplo, bistro i čisto more, ljubazni domaćini i veoma pristupačne cene će sigurno ispuniti Vaša očekivanja o prijatnom i lepom odmoru.

  • CENOVNIK 2013-BV
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cena po osobi:  dinarski i devizni (u EUR) deo + prevoz

sio

 

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:

– autobuski prevoz na relaciji Beograd – Platamon/Nei Pori – Beograd sa pratiocem grupe.

– usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija/apartmana u izabranbom terminu prema tabeli

– servis predstavnika i troškove organizacije programa

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– troškove međunarodnog zdravstvenog  osiguranja, standardno na 35.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravka i vrste isiguranja (individualno ili porodično).

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke

– uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate)

– administrativnom zabranom na platu

– platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro

 

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.

1. dan: polazak autobusa u 21:00h iz Beograda (Sava Centar – savska strana). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 

2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.

12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak iz Platamona i Nei Porija je oko 16:00h.

13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (Sava Centar). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 rsd. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad posebno i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom raskloplivi i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

 

– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.

– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.

– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

– Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Klima se doplaćuje – 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova