HOTEL RAMADA RESORT, Mađarska-Budimpešta

PolupansionBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaBesplatan parkingSefAqua parkKablovska TVSpa

HOTEL RAMADA RESORT, Mađarska-Budimpešta

Lokacija: u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u blizini mosta Međeri.

Sadržaji: otvoreni parking, garaža, restoran, pab sa velikom terasom, lobi bar, kafić na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba, besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, zabavnu prostoriju za decu.

Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju. Hotel ima 261 smeštajnu jedinicu (223 sobe, 28 junior suita, 8 apartmana, 2 predsednička apratmana) koje se nalaze u glavnoj zgradi i 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom.

Usluga: doručak i večera na bazi samoposluživanja sa izborom više jela.

Sobe:  francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Suite: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Suite može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.

Predsednički suite: dnevnu i spavadu sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta, dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan WiFi internet, sef.

 

Budimpešta, glavni grad Mađarske i glavni politički, industrijski, trgovački i saobraćajni centar zemlje ima preko 1,7 miliona stanovnika, što je manje od vrha, dostignutog sredinom 1980-ih kada je imala 2,1 miliona. Postala je jedan grad koji zauzima obe obale Dunava spajanjem Budima i Obude na desnoj obali, sa Peštom na levoj (istočnoj) obali Dunava. Budimpešta je najznačajniji Mađarski putni terminus; svi glavni autoputevi završavaju u Budimpešti. Ona je takođe i najznačajniji železnički terminus.

  • Cenovnik 4 polupansiona
  • Cenovnik 2 PP
  • Cenovnik 3 PP
  • NAČIN PLAĆANJA
  • NAPOMENE
  • PROGRAM PUTOVANJA

CENE SU U EVRIMA PO OSOBI ZA 4 POLUPANSIONA

mad

 

CENE SU U EVRIMA PO OSOBI ZA 2 POLUPANSIONA

mad1

NAPOMENA:  Ovaj paket ne važi u terminu 25.07-28.07.2013 Hungaroring . i 28.12-01.01.2014. (Doček NG)

CENE SU U EVRIMA PO OSOBI ZA 3 POLUPANSIONA

mad2

NAPOMENA: Ovaj paket ne važi u terminu 28.12-01.01.2014. (Doček NG)

PLAĆANJE JE ISKLJUČIVO U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU NA DAN UPLATE.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od najmanje 40% od cene putovanja,a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.

– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
– Kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina
– Čekovi građana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Agencija zadržava pravo da, u slučaju, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje.

Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da
se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da
pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja
ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu,
vrednim stvarima i prtljagu; Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga,
tokom čitavog trajanja putovanja.
Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima
putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Individualni polasci po izboru putnika

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati.

2. do 4. dan Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati.

Kraj programa.

YUTA

011/77-041-87
011/77-010-19
011/77-000-60
011/77-000-50
011/34-468-80
060/30-336-25
060/30-336-24
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-14 časova