All InclusiveBazenSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaBesplatan parkingSefKablovska TVSpa

HOTEL OLIMPIAN BAY, Olimpska regija-Leptokarija

Opis hotela

Hotel Olimpian Bay je smešten u podnožju Olimpa, u jednom od istorijski najpoznatijih regija Grčke. Nalazi se na samoj obali Leptokarije, na oko 1 km od centra mesta. Ovo je pre svega porodični hotel i idealan je za smeštaj porodica sa decom. Prostire se na površini od oko 100 ha i nudi kvalitetan smeštaj i dobru uslugu.

Usluga: all inclusive (sve uključeno)

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, sef, mini bar.

Standardne dvokrevetne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i namenjene su smeštaju 2-3 osobe. Sve one poseduju francuski ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj za treću osobu i mogu biti sa pogledom na brdo (suprotno od mora) ili sa pogledom na more.

Bungalovi takođe mogu da smeste 2-3 osobe i smešteni su u bungalovskom delu hotela koji ima 7 blokova. Sobe u bungalovima su slično opremljene kao sobe u glavnoj zgradi i većina ovih soba ima pogled na baštu ili brdo (suprotno od mora).

Family bungalovi su idealni za smeštaj porodica sa dvoje dece. Nalaze se u bungalovskom delu hotela, nešto su veće površine od dvokrevetnih soba i sastoje se od jedne prostorije u koju mogu da se smeste 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: Recepcija, glavni restoran, dva bazena, bar pored bazena, bar na plaži, ležaljke i suncobrani pored bazena, igralište za decu, jacuzzi, masaža, fitness, teren za mini fudbal, teren za košarku, organizovana animacija za odrasle, mini market, sala za konferencije, parking.

 

Ukratko o Leptokariji

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju. Šetalište kraj obale, nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj ambijent sa puno taverni, barova, kafića, prodavnica i marketa. Mesto takođe nudi mnoštvo sadržaja za decu, zabavne parkove i igraonice. U ponudi je veliki broj izleta do okolnih lokaliteta. U blizini se nalazi pećina u kojoj se po mitologiji rodio Orfeus i antički grad Muza.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova