Hotel Maranton Beach Hotel, Tasos- Kinira

Noćenje s doručkomWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaBesplatan parkingSefSpa

Hotel Maranton Beach Hotel, Tasos- Kinira

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/tasos-i-kavala-letovanje-2016  ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA NA TASOSU!

OPIS HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Kinira. Udaljen je 8 km od Skala Potamias, a 12 km je udaljen od jedne od najlepših plaža na Tasosu, Zlatne plaže.

Plaža: Hotel se nalazi na 50 m od sopstvene šljunkovite plaže.

Hotelski sadržaji: Hotel u svom sadržaju ima recepciju, ostavu za prtljag, lift, parking, usluge pranja veša, rent-a-car, prodavnicu suvenira, mini market, sadržaje namenjene osobama sa posebnim potrebama, dečije igralište, teretanu, saunu, jacuzzi, bilijar, stoni fudbal, Wi-Fi internet, glavni restoran, a la carte restoran, lobby bar, bar na bazenu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, igraonicu sa video igrama.

Sobe: Hotel u svom sastavu ima 15 standardnih dvokrevetnih soba, površine 27 m² (namenjene za 2-3 osobe), 33 standardnih trokrevetnih soba površine 28 m² (namenjene za 3 osobe), 8 soba s krevetima na sprat, površine 27,5 m² (namenjene za porodice s decom), porodične sobe koje se sastoje od 2 odvojene prostorije, površine 50m2 (namenjene za 4-8 osoba) i apartmane površine 55 m² (namenjene za 3-5 osoba).

Svaka soba ima: klima uređaj, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet, sef, telefon, SAT TV i balkon.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Napomena: Preporuka za miran porodičan odmor u hotelu koji ima odličnu lokaciju u odnosu na poznate plaže na ostrvu poput Paradisos, Alikes i Hrisi Amudja koje se nalaze na udaljenosti od 5, 10 i 15 min od hotela.

Ukratko o Kiniri

Naselje Kinira (Κοίνυρα) se nalazi 20 km jugoistočno od Limenasa, na istočnoj obali Tasosa, u blizini plaže Paradise (Raj). Ima bogatu istoriju koja seže do Feničana. Danas je među meštanima poznata kao “Lutru”. Selo je, dakle, bilo poznato još u antičkom svetu i Herodot ga je u svojim zapisima nazivao “Enera” i Kinira. Feničani su eksploatisali drvo i rudnike zlata na Tasosu, mnoge u okolini Kinire, u razdoblju 1600.-1500. pre Hrista. Postoje ostaci kupatila iz vizantijskog perioda i starohrišćanske bazilike koji su preživeli. Tokom mračnog perioda, gusari su zaklali mnoge hrišćane na mestu poznatom kao “Fonias”.

Zbog mnogih izvora u okolini vegetacija je vrlo gusta i zato se Kinira smatra mestom blagoslovenim od Boga. U prošlosti je bilo malo stalnih stanovnika koji su se bavili ribolovom ili stočarstvom. U periodu skupljanja maslina koji lokalno stanovništvo zove maksuli, ljudi iz svih krajeva ostrva su se okupljali oko ovog teškog posla. Čak i danas kada su meštani brojni, Kinira i okolina se i dalje razvijaju, ovoga puta zahvaljujući turizmu. Pročitajte još o Kiniri na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/kinira-koinira

  • PLAĆANJE ARANŽMANA

 

 

 

– sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova