Noćenje s doručkomWi-FiRestoranBar

Hotel Lefkas, Lefkada-Lefkas

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/lefkada-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA LEFKADI!

OPIS VILE

Lokacija:
Hotel Lefkas se nalazi na ulazu u glavni grad ostrva Lefkada, Lefkas. Od centra mesta je udaljen 200m.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 1km od gradske plaže.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar, kafeterija, sef na recepciji (uz doplatu), TV sala, WI FI internet konekcija u delu kod recepcije .

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, frižider, bakon ili terasu. Superior sobe sa pogledom na grad, nisu renovirane, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja, sofa ili pomoćni ležaj. Superior sobe sa pogledom na more su renovirane, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i soa ili pomoćni ležaj.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak je kontinentalni, večera je meni izbor dve vrste jela.

Napomena:
U blizini hotela se nalazi gradska pešačka zona sa modernim buticima i prodavnicama kao i velikim brojem restorana, klubova i kafića sa muzičkim programom i noćnim provodom.

Ukratko o Lefkasu

Lefkada je glavni grad i administrativni, privredni i kulturni centar ostrva, sa populacijom od oko 8.000 stanovnika koji uglavnom žive od poljoprivrede i turizma. Izgrađen je oko prirodne luke, na severnoj strani ostrva. Ovo je prvo naselje koje vidite kad pređete most koji spaja ostrvo sa kopnom. Iako nije tako impresivno kao ostala mesta, ipak je lepo za obići.

Katastrofalni zemljotresi iz 1948. i 1953. godine pričinili su veliku štetu celom ostrvu i samo nekoliko spomenika i crkava je preživelo. Među preostalim spomenicima je impozantna tvrđava Agia Mavra, sagrađena 1300. godine od strane Franaka u svrhu zaštite ostrva od gusarskih napada koja je bila glavni grad Lefkade sa stambenim naseljima, školama, uredima i sl… Pročitajte još o Lefkasu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-lefkada-lefkas

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi na 10 noći na bazi noćenja sa doručkom

 

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Preveza – Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
-Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu).
-Grupni transfer autobusom od aerodroma do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
-Uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
-Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Aerodromske takse u iznosu od 38,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P PVK taxa 22,30 EUR). Deca do 5 godina ne plaćaju A/P PVK taksu od 22,30 evra. Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
-Doplata za gorivo YQ 10 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
-Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju),
-Međunarodno zdravstveno osiguranje,
-Fakultativne izlete,
-Lične troškove

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/17

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova