HOTEL LAKITIRA RESORT, Kos-Kardamena

PolupansionBazenSportski sadržajiRestoranKlimaInternet cafeSefPrva pomoćKablovska TV

HOTEL LAKITIRA RESORT, Kos-Kardamena

Opis vile

www.lakitira-hotel-kos.com

Lokacija: Hotel se nalazi 4km od mesta Kardamena, 31km od grada Kosa, a od aerodroma 11km. Plaža je udaljena samo 50m. Autobuska stanica je 100m od hotela.

Smeštaj: Sve sobe imaju Sat TV, kupatilo, klimu, sef, telefon, fen za kosu.

Dodatni sadržaj: Hotel ima glavni restoran i 3 a la carte restorana (italijanski, grčki i jedan na plaži). Od dodatnih sadržaja nudi servis za pranje veša, servis za iznajmljivanjke bicikala, internet centar i usluge lekara.Hotel ima 3 bazena, od kojih je jedan dečiji. Ljubiteljima tenisa obezbeđeno je 11 teniskih terena. Na raspolaganju su i tereni za fudbal i odbojku, spa centar. Na plaži se nalazi jedan od najvećih servisa za iznajmljivanje čamaca i jedrilica na Kosu, škola ronjenja, kao i mnogobrojne mogućnosti za bavljenje vodenim sportovima.

 

Ukratko o Kosu

Ostrvo Kos je deo arhipelaga Dodekanezi. Treće je po veličini u  skupini, posle Rodosa i Karpatosa i drugo turistički najpopularnije, posle Rodosa. Nalazi se između Kalimnosa i Nisirosa, u drevnom zalivu Keramiko (Kerme Körfezi) poznatom i kao zaliv Kos, svega 3 nautičke milje od obale Male Azije. Vrlo je dobro organizovan i ima sve u smislu turističke infrastrukture. Još u praistoriji se nalazio na trasi važnog pomorskog puta koji je počinjao u Crnom moru, išao uz obalu Male Azije i pored egejskih ostrva i završavao u severnoj Africi. Kos je rodno mesto oca medicine, Hipokrata, koji je rođen oko 460. godine pre Hrista i osnivač je Velike škole medicine Kosa. Ostrvo je poznato po svojoj bogatoj vegetaciji i umerenoj klimi i okarakterisano je od strane rimskog doktora Galina kao “najumerenije mesto na svetu”.

  • CENOVNIK
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENE SU IZRAŽENE U EURIMA PO OSOBI

 

Lakitira Resort Hotel & Villas

 

* Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
* Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Kos – Beograd;
– 10 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
– Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;
– Usluge predstavnika na ostrvu;
– Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske i administrativne takse: odrasli i deca od 5 do 12 god: 53 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 2 do 5 god: 31 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 0 do 2 god: besplatno;
– Usled promena cena na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. Plaćanje ove doplate je obavezno i za putnike koji su aranžman platili u celosti pre njenog uvođenja.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80    godina starosti – za drzavljane Republike Srbije ili strane drzavljane sa trajnim prebivalistem u Srbiji – mogucnost kupovine osiguranja u agenciji;
– Fakultativne izlete i ekskurzije;
– Individualne troškove putnika.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE  INTESA NA DAN UPLATE

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana
Uplata preko računa firme

1.dan BEOGRAD – KOS Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, 2 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Kos. Po dolasku na Kos, transfer do apartmana/hotela. Usluga prema programu.

2.- 10. dan KOS – Usluga prema programu.

11. dan KOS – BEOGRAD  Po odjavljivanju iz apartmana/hotela,transfer do aerodroma i let do Beograda.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

– U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

– Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

– Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora usklađeni sa YUTA standardom

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova