Noćenje s doručkomPolupansionNa plažiWi-FiKlimaKablovska TV

HOTEL KYMATA, Platamon

Opis Hotela

LOKACIJA: odmaralište u Platamonas, 35 km od grada Katerini, 140 km od Soluna, 155 km od aerodroma “Makedonija”.

Mali udoban hotel na peščanoj plaži. Smešten u zelenim brdima. Direktno iznad hotela, na brdu diže zamak Platamonas. Smešten u jednom od najlepših Olimpijskih rivijeri. Udobne sobe, đakuzi, besplatan internet, pogled na more. Nedaleko je legendarni Olimp i Dion. Idealan izbor za udoban opuštajući porodični odmor.

SMEŠTAJ: ukupno 14 soba (~ 17 28kv.m): Singles, Doubles, Triples, Doubles Jacuzzi, Triples Jacuzzi, Quadruples Jacuzzi, Suites Jacuzzi.

Klima uređaj, grejanje, satelitsku televiziju, telefon, besplatan bežični internet, sef (besplatan), frižider, mini-bar (uz doplatu), masaža tuš, fen, balkon / terasa.

Sobe Doubles Jacuzzi, Triples Jacuzzi, Quadruples Jacuzzi imaju Jacuzzi kadu.

Suites Jacuzzi: spavaća i dnevna soba, đakuzi i aromaterapija, hamam.

USLUGA: Doručak (BB), Polupansion (HB).

 

Ukratko o Platamonu

Platamon je grad na obali Egejskog mora u oblasti Pieria. Prema jednoj legendi dobo je ime po stablima platana, a po drugoj po reči Platamono, što znači široka stena, koja izbija iz mora, a prvobitno se odnosilo na citadelu Heraclea – odnosno tvrđavu Platamon, koja I danas dominira gradom. Jedno je od najpopularnijih turističkih mesta u oblasti Pieria. Iznad grada prostire se veličćanstveni Olimp – dom helenskih bogova. Grad je vrlo dobro povezan sa Katerinijem i Larisom, autobusima i vozovima.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova