Noćenje s doručkomBazenWi-FiRestoranBarBesplatan parkingSef

Hotel Kalias, Lefkada-Vasiliki

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/lefkada-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA LEFKADI!

OPIS VILE

Lokacija:
Hotel je smešten u letovalištu Vasiliki. Od centra mesta udaljen je 900m, a od glavnog grada ostrva 38km.

Plaža:
Hotel je udaljen 150m od Ponti plaže. Plaža je šljunkovita, plićak je oko 100m, pogodna za windsurfing, ležaljke i suncobrani u zavisnosti od dela plaže, uglavnom uz konzumaciju.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, sef (uz doplatu), sala za doručak, parking, bazen, dečiji bazen, bar kod bazena, WI FI internet u javnim delovima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 20 smeštajnih jedinica. Standard dvokrevetne ili trokrevetne sobe, površine oko 24m², namenene za smeštaj 2 ili 3 osobe, sadrže francuski ili dva do tri strandard ležaja, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, frižider, balkon ili terasu.

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak je kontinentalni po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena:
Pogodan za parove i porodice sa decom. Dobra početna pozicija za obizalak nekih od najlepsih plaža Lefkade: Porto Katsiki, AgioFili, Gialos, Amouso, Afteli. Postoji brodska ekskurzija iz Vasilikija koja obuhvata 3 plaže: Egremni, P. Katsiki I Agiofili.

Ukratko o Vasilikiju

Vasiliki je slikovito ribarsko mesto smešteno u zelenom okruženju. Plaža se nalazi u zalivu Vasiliki. Samo mesto se nalazi na istočnoj strani zaliva dok je zapadna poznata kao Ponti. Vasiliki je među najprometnijim plažama i najpopularnije mesto za windsurfing na Lefkadi. Nalazi se na južnoj strani ostrva, 38 km jugozapadno od grada Lefkada (ako se ide preko Nidrija i 39 km ako se ide preko Agios Nikitasa).Plaža je dugačka, šljunkovita i čuvena po odličnim mogućnostima za surfovanje i jedrenje jer je pre podne mirno a popodne vetrovito. Voda je plitka daleko od obale. Mogućnost raznih vodenih sportova i klubovi koji iznajmljuju opremu za windsurfing dostupni su na plaži kao i brodovi i katamarani. U okolini ćete naći širok spektar smeštajnih mogućnosti, kampove, taverne, prodavnice, kafiće i barove. Oko plaže takođe ima hotela koji su opremljeni za prijem surfera i opreme. Iz Vasilikija možete organizovati dnevni izlet do Itake, Kefalonije, okolnih plaža ili do ostrvaca u blizini Lefkade. Pored Vasilikija se nalaze i plaže Agios Gerasimos, Agiofili, Alektori i Amuso..

 

 

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi na 10 noći na bazi noćenja sa doručkom

*Cenovnik važi do 30.04.2017

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Preveza – Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
-Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu).
-Grupni transfer autobusom od aerodroma do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
-Uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
-Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Aerodromske takse u iznosu od 38,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P PVK taxa 22,30 EUR). Deca do 5 godina ne plaćaju A/P PVK taksu od 22,30 evra. Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
-Doplata za gorivo YQ 10 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
-Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju),
-Međunarodno zdravstveno osiguranje,
-Fakultativne izlete,
-Lične troškove

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/17

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova