Hotel Kalafiorita Resort, Kalabrija-Zambrone

PolupansionPun pansionBazenWi-FiRestoranBarKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

Hotel Kalafiorita Resort, Kalabrija-Zambrone

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kalabrija-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA KALABRIJI!!!

Opis hotela

Lokacija: Nalazi se na peščanoj plaži, u mestu Marina di Zambrone. Od grada Tropea, do kog postoji organizovan shuttle bus, udaljen je oko 9 km, a od aerodroma 50 km.

Sobe: 90 soba, podeljenih u nekoliko kategorija. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, klima uređaj i sef. Sobe kategorije deluxe imaju pogled na more, a jedinice junior suite imaju i đakuzi na terasi.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela su 2 restorana sa ponudom jela lokalne kuhinje, kao i 2 bara.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju bazen sa uređenim prostorom za sunčanje, a ljubitelji sporta mogu da koriste obližnje teniske i višenamenske sportske terene. U toku dana i večeri se organizuju različite vrste zabavnih programa, a najmlađima je namenjeno igralište.

www.bvkalafioritaresort.com

Ukratko o Kalabriji

Kalabrija je jedno od dva manja poluostrva Italije i njena najjužnija pokrajina, smeštena na samom dnu Apeninskog poluostrva (ona čini „prste“ „italijanske tzv čizme”). Na istoku i jugu se nalazi Jonsko more, a na zapadu Tirensko more. Između njih nalazi se par kilometara širok Mesinski moreuz, koji razdvaja Kalabriju od Sicilije. Glavni grad pokrajne je Katancaro, a najveći i najvažniji je grad Ređo di Kalabrija. Pokrajina Kalabrija je poznata kao jedna od najnerazvijenijih pokrajina u celoj Italiji. Kroz nju vodi čuvena „Autostrada Sunca” (Autostrada del Sole), koja je imala izuzetan značaj za razvoj turizma. Planine u zaleđu štite obalu od hladnoće sa severa, te tako ova regija uživa prijatnu mediteransku klimu.
Ovu oblast odlikuje izuzetno očuvana priroda. Posebnu čar daje obala Tirenskog mora koja je zbog svoje lepote dobila naziv – obala Bogova (Costa degli Dei). Grad Ređo Kalabrija letovanje se nalazi na samom špicu čuvene italijanske čizme i osim veoma raskošne obale – nudi mogućnosti za najraznovrstnije vrste odmora. Najatraktivnijom turističkom zonom smatra se mesto Tropea – mali primorski grad. Gradić Tropea se često naziva biserom Tirenskog mora. Osnovan je kao luka u doba Rimljana, prema legendi, od strane Herkula, pri povratku sa Iberisjkog poluostrva, i imao je važnu ulogu u vreme Normana i Aragona. Iako popularno stecište turista, Tropea je ostala neiskvarena modernim duhom masovnog turzma, te je tako idealno mesto za odmor i uživanje u čistom tirkiznom moru, belim peščanim plažama, ali i romantičnim uskim ulicama. Verovatno ste imali prilike da istaživajući italijansku obalu – naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najprepoznatljivija slika obale Kalabrije.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OD F

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova