Najam apartmanaPolupansionBazenWi-FiBarKlimaBesplatan parkingKablovska TV

Hotel Domotel Agios Nikolaos, Sivota

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/sivota-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U SIVOTI!

Opis

Lokacija: nalazi se u bujnom delu Sivote, na samoj obali mora, pored privatne plaže. Udaljenost od luke oko 600m. Hotel se nalazi na samo 100 metara od centra Agios Nikolaosa. Grad Parga je udaljen 30 km, a reka Aheron 5 km.
Hotel Domotel Agios Nikolaos je zemaljski raj, luksuzni kompleks smešten u savršenom okruženju tradicionalnog sela Sivote i predstavlja jedinstvenu destinaciju u Jonskom moru, okruženu prirodnom lepotom, prozirno plavim kristalnim morem, tišinom i bujnom vegetacijom. Jedna magična destinacija pored samog mora. Pogled koji oduzima dah. Kameni svodovi i staze vode posetioca do vrta bogatog cvećem, koji se nalazi blizu Bar Restaurant bazena. U Beach baru, kao i na prelepoj plaži, svako može da se opusti, počevši od doručka, osveženjem ili voćnom salatom, a u nastavku uz grickalice u Beach baru ili pak laganim obrokom u bar restaurant hotela. Na kraju, završite večerom uz plamen sveća ili omiljenog pića pored bazena. Švedski sto za doručak i set menija ponude beach bara, kao i bar restaurant je lični izbor istaknutog Šefa Domotel beach- bar. Beach Bar nudi osveženja, sokove, lagane zalogaje, izbor uz uzo, voćne salate.
Prostrane sobe i glavni apartmani za 2 do 4 osobe, opremljeni su sopstvenim verandama sa pogledom na zaliv, harmonično su oslikane jedinstvenim predelom koji ih okružuje. Nameštajem dominiraju zemljane boje, zelena i čokoladni pastel iz Toskane u stilu arte povera. Prostorom dominira kamen i prirodno drvo, koje se koristilo kako bi se do perfekcije usavršilo spoljašnje uređenje prostora, ali i time dalo osećaj toplote u apartmanima kao i na njihovim verandama.
Opis smešataja:

Dvokrevetna soba: (nedavno je renovirane), coco-mat krevete, satelitsku liniju 32”, klima uredjaj, mini- bar, balkon, pogled na more, telefon, kupatilo, fen, poznate proizvode za ličnu negu.

Jednosobna suita: (nedavno je renovirane), coco-mat krevete, satelitsku liniju 32”, klima uredjaj, mini- bar, balkon / veranda, pogled na more, telefon, kupatilo, fen, poznate proizvode za ličnu negu, dnevna soba / salon, dva kauča – krevet.

Dvosobna suita: (nedavno je renovirane), coco-mat krevete, satelitsku liniju 32”, klima uredjaj, mini- bar, balkon / veranda, pogled na more, telefon, 2 kupatila, fen, poznate proizvode za ličnu negu, dnevna soba / salon, dva kauča – krevet.

Parking; bežični internet; ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom – švedski sto

Pročitajte još o Sivoti na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u eur, dnevno po sobi. Usluga noćenje sa doručkom / polupansion:

FIRST MINUTE POPUSTI:

10% popusta za rezervacije do 31.03.2015.; 30% uplate prilikom rezervacije

Domotel

 

FIRST MINUTE POPUSTI:

10% popusta za rezervacije do 31.03.2015. i 50% uplate prilikom rezervacije

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

AC

Cenovnik za PREVOZ

1.dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan: do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan: Napuštanje hotelskih soba,studija i app. do 09:00 časova.

VAŽNE NAPOMENE:

– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu
dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom
zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju,
nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće
putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema
Opštim uslovima putovanja.
– Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do
09:00h. Higijenu u apartmanima i studijima gosti održavaju, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Na dodatne usluge (doplata za klimu,polupansion,transfere iz Novog Sada…) iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju.
– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,Eventulane naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Organizator ne garantuje spratnost,pogled,broj apartmana ili sobe,sedište u autobusu,ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena,izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova