Noćenje s doručkomBazenWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKablovska TV

HOTEL BELVEDERE, Zakintos-Vasilikos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/zakintos-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA ZAKINTOSU!

OPIS HOTELA

Lokacija: 700 m od peščane plaže, na poluostrvu Vasilikos, 18 km od grada Zakintosa, 26 km od aerodroma. Hotel ima ukupno 60 soba.

Hotelski sadržaji: restoran, bar, bazen, dečiji deo bazena, snek bar pored bazena, koktel bar, sef, bežični internet, igralište za decu.

Standardne sobe i junior suite: klima uređaj (uz doplatu tokom juna i septembra), TV, mini frižider, kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:  doručak (samoposluživanje, izbor više jela).

Ukratko o Zakintosu

Zakintos je treće ostrvo po veličini u Jonskom moru. Površina ostrva je 410 km2 a dužina obale je 125 km. Nalazi se na 9,5 milja istočno od Kefalonije i na sat i po vremena od Kyllinia. Sa istočne strane ostrva pružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine koje se završavaju klifovima. Na ostrvu nema visokih planina i teren je pretežno brdovit, najviša planina je Vrachionas visine 758m.

Zakintos ima dosta podzemnih voda pa samim tim i brojne izvore slatke vode. Zbog toga je ostrvo zeleno; i to jednim delom od maslinjaka, vinograda i limunovog drveća, jednim delom od voća i žitarica, kao i od brojnih suma koje se spuštaju sve do mora. Zbog sastava tla na ostrvu ima dosta pećina i useka.
Klima je umerena sa blagim i vlažnim zimama, i hladnijim letima, prosečna letnja temperatura je 27C. Pročitajte još o Zakintosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka-ostrva/zakintos

  • CENOVNIK LETO 2014-F
  • NAČIN PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

zaglavlje FILIPbelvedere zakintos cenovnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
* Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS

Aranžman obuhvata:

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
prevoz avionom na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd (čarter let); 10 noćenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga; transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma; usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
aerodromske i sigurnosne taxe u iznosu od 38 evra za odrasle (taksa u Beogradu 15.30 eur,taksa na OSTRVU 22 eur, DCV takse 1 eur), a 31 evro za decu od 2 do 5 godina; iznos od 15 EUR na ime obavezne doplate za troškove rezervacije
plaćaju svi odrasli i deca starija od 2 godine, deca 0-2 god. (INF) ne plaćaju navedeni iznos; postoji mogućnost uvođenja takse avio prevoznika YQ za poskupljenja goriva, plaćaju odrasli i deca preko 2 god. u agenciji do polaska; fakultativni izleti; međunarodno putno zdravstveno osiguranje; sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnici u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana
Uplata preko računa firme

1. dan – BEOGRAD – ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10. dan ZAKINTOS
– Boravak i hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
11. dan ZAKINTOS – BEOGRAD.
Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu.
Dolazak u Beograd

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

– U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

– Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

– Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora usklađeni sa YUTA standardom

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova