Najam apartmanaWi-FiKlimaBesplatan parkingKuhinja

Gianna Studios, Lefkada-Perijali

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/lefkada-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA LEFKADI!

OPIS VILE

Studios Gianna se nalaze u mestu Perijali i predstavljaju idealan smeštaj za porodice i parove, jer su izolovani od gužve u susednom mestu Nidri – do koga se dolazi pešice za 10 minuta. Vila je udaljena od plaže 500 metara.

Sadržaj vile: Vila se sastoji od 7 studija sa dva ili tri ležaja, u kojima je besplatan WI-FI internet i poseduje ograničeni broj parking mesta.

Sadržaj soba: Sve sobe su sa pogledom na more i sadrže klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu), besplatan WI-FI internet, potpunu opremljenu kuhinju, mini frižider, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu, na kojoj se nalazi sto sa dve stolice.

*AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI BRZINU INTERNETA I NIJE ODGOVORNA U SLUČAJU SLABOG SIGNALA ILI NESTANKA INTERNETA USLED TEHNIČKIH PROBLEMA GRČKIH OPERATERA.

Ukratko o Lefkadi:

Ostrvo Lefkada – Lefkada je ostrvo u Jonskom moru, na zapadu Grčke. Ime Lefkada nastalo je od grčke reči ‘’Leukos’’ što znači beo, a odnosi se na bele stene koje dominiraju zapadnim delom ostrva. Glavni grad je Lefkas, a površina ostrva je svega 330 kvadratnih kilometara, pa se lako može obići tokom odmora. Ukupno 62 plaže protežu se na preko 117 km obale. Ostrvo je poznato po maslinovom ulju, medu od tamjana, grožđu i vinu. Pored vina, možete probati i
lokalne aromatične likere od nane i ruže, kao i vrstu soka od badema, poznatim pod imenom Soymada.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

FIRST MINUTE POPUSTI NA OSNOVNU CENU ARANŽMANA se ostvaruju uplatom akontacije od 30% prilikom rezervacije i isplatom ostatka do 28.02.2019. ili 31.05.2019.

*Cena sa uracunatim popustom je iskazana u tabeli. 

Cene su izražene po osobi u eurima na bazi najma. Obavezna doplata za autobuski prevoz iz Novog Sada, Beograda i Niša iznosi 60 € po osobi (nema umanjenja za sopstveni prevoz).


-Polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

POPUSTI ZA DECU:
– Jedno dete od 0 – 1.99 godina GRATIS;
– Jedno dete od 2 – 12.99 godina plaća samo troškove prevoza

U cenu turistickog putovanja je ukljuceno:
– Prevoz turistickim autobusom (visokopodni – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji, sa pratiocem grupe,
– Smeštaj i pratece usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja nocenja,
– Usluge predstavnika organizatora putovanja ili predstavnika inopartnera na destinaciji,
– Troškovi organizacije turistickog putovanja

U cenu turistickog putovanja nije ukljuceno:
– Medunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Boravišna taksa koja se placa u hotelu na licu mesta (prilikom ulaska ili izlaska iz hotela/vile, u zavisnosti od hotelskih pravila) i iznosi: hoteli 5*- 4€ dnevno po sobi; hoteli 4* – 3€ dnevno po sobi; hoteli 3* – 1,5€ dnevno po sobi; hoteli 2* i 1* – 0,5€ dnevno po sobi; privatne sobe/studiji/apartmani – 0,5€ dnevno po sobi,
– Troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i placanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika organizatora putovanja za kvalitet i cenu),
– Individualni troškovi

Napomene:
– Svi popusti se odnose na osnovnu cenu aranžmana, ali ne i na doplate.
– Informacije o doplatama za jednokrevetnu sobu i popustima za treću odraslu osobu možete dobiti na upit u našim poslovnicama.

FIRST MINUTE POPUSTI NA OSNOVNU CENU ARANŽMANA se ostvaruju uplatom akontacije od 30% prilikom rezervacije i isplatom ostatka do 28.02.2019. ili 31.05.2019.

*Cena sa uračunatim popustom je iskazana u tabeli.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CH/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova